2777
2789
عنوان

باتجربه ها بیاین اینجا

107 بازدید | 25 پست

دوستان هر چی در مورد قرص لتروزول میدونید لطفاً تجربه هاتون رو بگید، میخوام قبل از اقدام همه چیز در مورد دوقلوزایی بدونم

خداوندا سپاسگذارم .      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم شنیدم باعث دوقلوزایی میشه

خب دکتر داده برات یا سرخود میخوای استفاده کنی گلی

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
دكتر نرفتم هنوز بخاطر سنم میخوام شكم اولم دوقلو باشه

منم خواستم استفاده کنم ولی ترسیدم گفتم من ک مشکلی ندارم شاید خطرناک باشه از دکتربپرسی بهتره

منم خواستم استفاده کنم ولی ترسیدم گفتم من ک مشکلی ندارم شاید خطرناک باشه از دکتربپرسی بهتره

دكترا كه جواب درست حسابی نمیدن منم تابحال اقدام نكردم خواستم اولین اقدامم دوقلو باشه

خداوندا سپاسگذارم .      
دكترا كه جواب درست حسابی نمیدن منم تابحال اقدام نكردم خواستم اولین اقدامم دوقلو باشه

نمیدونم گلی حداقل از دکترای داروخونه بپرس..چن سالته مگه

36 سال عزیزم 

من گفتم میخوای بگی۴۵خوبی دیگه سنت بالانیس ولی خب ب هرحال از دکترای داروخونه ی سؤال بکن بگو برا کسی ک تنبلی تخمدان اینا نداره مصرف داروهای کمک باروری ضررداره یان اونا اطلاعاتشون بیشتره گلم

باعث دوقلویی نمیشه.من به تجویز دکترم یه دوره مصرف کردم و‌الان یه قلو باردارم.دکترم گفت کلومفین دوقلوزایی بیشتری داره نسبت به لتروزل. منم ۳۷سالمه و البته ذخیره تخمدانم پایین بود و‌برای همین بهم داد.البته برای ذخیره تخمدان بهم داد و‌به سن ربطی نداره.به نظرم سرخود نخور

من گفتم میخوای بگی۴۵خوبی دیگه سنت بالانیس ولی خب ب هرحال از دکترای داروخونه ی سؤال بکن بگو برا کسی ک ...

انشالله چشم مرسی بابت پاسخگویی

خداوندا سپاسگذارم .      
البته دكتر كه قطعاً میرم خب شما استفاده كردین از قرص یا نه؟؟

من یه قرصی بود اسمش الان دقیق یادم نیس بخدا ولی اینی ک شمامیگی نبود اونم گفتن باعث چند قلوزایی میشه منکه خوردم یک قلوحامله شدم اونم ک تو ۲۶هفته سقط شد