2777
2789

مثلا خودم فك ميكردم گوزن و اهو زن و شوهرن

نر و ماده منظورمه!بعدا فهميدم اهوي نر و ماده داريم و گوزن نر و ماده

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

استارتر منم مثل خودت فکرمیکردم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه فکرمیکردم یه جاندارکوچولو یا شایدم مثلا موش توی ساعت زندگی میکنه و عقربه هارو میچرخونه چون باورش سخت بود خود ساعت عقربه هاش بچرخن 😐😐😐😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من فکر میکردم هرکی دل درد داشته باشه بعداز چند دقیقه بچش به دنیا میاد. هروقت دلم درد میگرفت میگفتم الانه که بچه بیاد بیرون 

این تفکر برا 4یا5سالگیمه😐😁

من مسائل جزئی رو نادیده میگیرم، از نظر من همه مسائل جزئی هستند. 
من فکر میکردم هرکی دل درد داشته باشه بعداز چند دقیقه بچش به دنیا میاد. هروقت دلم درد میگرفت میگفتم ا ...

من فکرمیکنم یه دختر از سن ۱۹یا ۲۰ به بعد میتونه خودبه خود بچه داربشه چون اطرافیانم همه توی اون سن ها همینکه عروس میشدن بچه دارمیشدن (ازدواج های فامیلمون سنتی هست)

خلاصه همیشه میگفتم فلانی سن اش داره میره بالا اگه حامله شه اونوقت کی باهاش ازدواج میکنه وبچشو هم قبول میکنه؟لباس عروس اندازه اش میشه؟؟؟؟؟؟

خداشاهده تا ۱۴یا۱۵سال داشتم تنها دغدغه ام همین بود راجب خودمم همینطور😐😐😐

عه مگه زن و شوهر نبودن😒 بی شرفا یه عمر فکر میکردم عقد کردن  نگو دوست بودن فقط😂

دوست معمولي بودن لعنتيا😂

من فکر میکردم هرکی دل درد داشته باشه بعداز چند دقیقه بچش به دنیا میاد. هروقت دلم درد میگرفت میگفتم ا ...

😂😂😂😂

من فکرمیکنم یه دختر از سن ۱۹یا ۲۰ به بعد میتونه خودبه خود بچه داربشه چون اطرافیانم همه توی اون سن ها ...

عالي بود😂😂😂👌👌