2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😫😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری میگی استخون بودن .اون یه حماقتی کرد شما میگفتی به چه درد میخورن

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
خودت داری میگی استخون بودن .اون یه حماقتی کرد شما میگفتی به چه درد میخورن

میگفت ویتامین داده سوپ درست کن برا خودمون و بچه ها. یا میگفت با اب مرغا دم پخت درست کن😢

باور کن باور کن 

قلبم تکون خورد از خوندن ماجرا 

حالم بد شد 

ممکن بود اونا فاسد شده باشن....   اخه ادم انقدر....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
میگفت ویتامین داده سوپ درست کن برا خودمون و بچه ها. یا میگفت با اب مرغا دم پخت درست کن😢

خب بگو مرد حسابی تو خودت از مرد بودنت خجالت نکشیدی?بگو روزس سگارم گرفتی ازشون

برسه روزی که منم تیکر بزنم