2777
2789

بعد از یکسال و خورده ای جلوگیری به خاطر دوتا سقط این ماه برای سومین بار اقدام کردیم. قبل از اقدام انقد تو بغل شوهرم گریه کردم که اشک اونم درآوردم اخه از تکرار اون اتفاق تلخ میترسیدم و دلم خیلی گرفته بود حالا خیلی التماس دعا دارم و از خانمای گل میخوام برای همه منتظرا دعا کنن دامنشون سبز بشه و خدا فرزند سالم و صالح نصیبشون کنه

مرا عهدی است با جانان...

الهی که معجزه ی خدا رو تو بغلت ببینی به زودی عزیزم. اما استرس خیلی بده اصلا بهش فکر نکن 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

انشا لله که خدا نی نی سالم کپل موپولو بهتون بده عزیزم استرس بدترین چیزه از خودت دورش کم من بعد چهارتا سقط هیچ وقت ناامید نشدم الانم دخترم  خوابیده تو بغلم. دیر شد برای ما ولی شیرینیش فوق العاده ست. وقتی زایمان می کنی انگار قهرمان المپیکی و شاید خیلی خیلی باارزش تر. یادت باشه این حرف من روز زایمان. راحت تر از اون چه فکر کنی بدستش میاری. دعا می کنم از ته قلب برای تو وهمه ی مامانای منتظر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که معجزه ی خدا رو تو بغلت ببینی به زودی عزیزم. اما استرس خیلی بده اصلا بهش فکر نکن 

ممنونم عزیزم میدونم استرس بده اما اون شب بدجور دلم گرفته بود اما بعدش اروم شدم

مرا عهدی است با جانان...

عزیزم گریه چرا استرس برات خوب نیست انشالله که بارداربشی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
انشا لله که خدا نی نی سالم کپل موپولو بهتون بده عزیزم استرس بدترین چیزه از خودت دورش کم من بعد چهارت ...

ممنونم از لطفت عزیزم خداراشکر که الان بچت تو بغلته خدا برات حفظش کنه حرفت یادم میمونه ممنون

مرا عهدی است با جانان...
عزیزم گریه چرا استرس برات خوب نیست انشالله که بارداربشی

چون بعد یکسال جلوگیری میخواستم اقدام کنم یهو دلم خیلی گرفته بود و یاد بارداری های قبلیم افتاده بودم اما بعد گریه حالم خوب شد ممنون از دعاتون. مشکل ما اینه که همون ماه اول میگیره اما نمیمونه

مرا عهدی است با جانان...
چون بعد یکسال جلوگیری میخواستم اقدام کنم یهو دلم خیلی گرفته بود و یاد بارداری های قبلیم افتاده بودم ...

انشاالله که میمونه غصه نخور عزیزم نذر کن توسل کن به حضرت عباس حتما میمونه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
انشالله خيلى زود خبر بارداريتو به همسرت ميدى و اين دفعه با همديگه اشك شوق ميريزين😍😄

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه اما من که سقط داشتم خبر بارداری به جای خوشحالی استرس بهم میده دعا کنید تا آخر بارداریم خوب پیش بره

مرا عهدی است با جانان...
قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه اما من که سقط داشتم خبر بارداری به جای خوشحالی استرس بهم میده دعا کنی ...

انشالله ميمونه عزيزم

يه دكتر خوب برو اول مشكلتو پيدا كن خيليا سركلاژ ميكنن مشكلى نيست كه حل نشه نا اميد نباش

انشاالله که میمونه غصه نخور عزیزم نذر کن توسل کن به حضرت عباس حتما میمونه

نمیدونم حکمت خدا چیه اما سر اولی نذر امام حسین کردم و شوهرمم که تازه از کربلا اومده بود با یه لباس پسرونه اومد که خریده بود و تو حرم حضرت عباس به ضریح متبرک کرده بود اما قلاب لباس تو کنگره های ضریح گیر کرده بود و ما به خاطر این موضوعا خیلی خوشحال بودیم اما خب صلاح بوده که نمونه الانم واقعا با توسل اقدام کردیم توکل بر خدا

مرا عهدی است با جانان...
انشالله ميمونه عزيزم يه دكتر خوب برو اول مشكلتو پيدا كن خيليا سركلاژ ميكنن مشكلى نيست كه حل نشه نا ...

بهترین دکتر ناباروری اصفهانو رفتم و جواب نگرفتم شوهرم مشکل داره و بچه ناقص میشه سه ماهه میرم طب اسلامی این ماهم فقط به خاطر اینکه از کربلا اومده بودیم اقدام کردم دیگه توکل به خدا

مرا عهدی است با جانان...