پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2599 عنوان میشه این دعارو به نیت من بخونید خیلی وقتتونونمیگیره انشالله حاجت روا بشید 38 بازدید | 6 پست اللَّهُمَّ انتَ القادِرُ وَ اَنَا المقدور فَمَن يَدَعُ المَقدورُ اِلَّا القادِرُ يا رَبِّ با رَبِّ يا رَبِّبه نیت برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون اسمم ساراست انشالله هر چی از خدا میخواید بهتون بده دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! دیروز | 23:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73738367393 عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 15784 خوندمبرا امضام دعا کن🙏 عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀
tanhamkhoda عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 345 شما هم به نیت آرامش و سلامتی خودم خوانوادم درست شدن زندگی مشترکم بهتر شدن رفتار همسرم برام دعا کن 🙏🏻
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2599 خوندمبرا امضام دعا کن🙏 چشم برات حمد خوندم و صلوات فرستادم انشالله همونی بشه که میخوای عزیزم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2599 شما هم به نیت آرامش و سلامتی خودم خوانوادم درست شدن زندگی مشترکم بهتر شدن رفتار همسرم برام دعا کن 🙏 ... چشم حتما دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2599 خوندم دعا کن حاجت روا بشم چشم عزیزم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!