2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیایین

275 بازدید | 25 پست

من گواهینامه دارم چند جلسه آزاد هم رفتم .تقریبا همه چیشو بلدما .ولی باز انگار یکم ترس دارم.چیکا کنم؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نشینی همینه...

بزن به دل خطر...چند بار بشینی کم کم راه میافتی.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

باید بشینی با اعتماد به نفس ..هیچی نمیشه ..فوقش 4 بار اول خاموش میکنی اصلا مهم نیست ..ماشین ها وظیفشونه که وایستن ...فقط توروخدا لاین اول رو نگیر با سرعت 30 تا بری ...تو رانندگی باید پررو و بی پروا باشیز..اگر تهرانی که بیشتر چون راه نمیدن

سعی کن تو جاده خلوت مدام رانندگی کنی تا دستت گرم بشه 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

ترس نداره وقتی پا ب کلاج وترمز وگازت خوبه باشه بتونی زود واکنش نشون بده،،چرخش فرمونتم خوب باشه،اینارو هم با تمرین زیاد میتونی اوکی کنی،ترسی نمیمونه وقتی از خودت مطمئن باشی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

منم شرایط شما رو داشتم 

5 سال گواهینامه ام باطل شد و ترسیدم پشت ماشین بشینم 

تا اونجا که بچه دار شدم و بخاطر شغل همسرم مجبور می شدم عصرا خودم با ماشین برم بیرون و با آژانس و تاکسی و بچه کوچیک سخت بود 

دل و زدم به دریا و با یه مربی خانوم دلسوز دو سه جلسه تو شهر رانندگی کردم و هر روز نیم ساعت نشستم تا ترسم ریخت و دست فرمونم سفت شد 

شمام بشین و از هیچی نترس 

تمرین کنی یه هفته ای یاد میگیری