2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
همش دوست دارم یکی کنارم باشه

اتفاقا من از موقعی که تنهایی روندم

دوست دارم تنها باشم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن تو جاده خلوت مدام رانندگی کنی تا دستت گرم بشه 

اتفاقا باید بره جای شلوغ هم ترسش بریزه هم پا ب کلاج وترمزش تقویت شه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
خوشبحالت؟از اول ترس نداشتی؟

چرا داشتم ۱۲ جلسه رفتم ازاد روندم یک میلیون خرج کردم

هنوز یک جلسه باید برم با ماشین خودم دوبل کار کنم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

فقط بایدتنها رانندگی کنی تا راه بیفتی از جاهای خلوت و زمان های خلوت شروع کن هر روز برو کم کم به ماشین و دنده و کلاچ مسلط میشی و جاهای شلوغ رو هم راحت میری فقط مواظب باش حواست به اطرافت باشه عجله نکن و مرتب رانندگی کن تا برات نهادینه بشه

من هنوز کابین ماشین دستم نیومده سمت شاگردو اصلا نمیتونم حواسمو بدم ماه دیگه هم آزمون دارم

رفتم ماشین خریدم تمرین کنم ولی بازم میترسم برم تو شهر بی گواهینامه چیزی بشه 

همش جاهای خلوت که فایده نداره

منم شرایط شما رو داشتم  5 سال گواهینامه ام باطل شد و ترسیدم پشت ماشین بشینم  تا اونجا که ...

الان چند وقت میرونی؟

من رانندگیم خیلی خوبه. باید انقدر با ماشین جاهای ‌‌شلوغ رانندگی کنی تا ترست بریزه اگه این کارو نکنی ترست از بین نمیره 

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 

لعنت به رانندگی امروز جلسه شیشم آموزشیم بود گفت انگاری باید از اول باهات کار کنم تو دنده عوض کردن مشکل دارم همش😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من رانندگیم خیلی خوبه. باید انقدر با ماشین جاهای ‌‌شلوغ رانندگی کنی تا ترست بریزه اگه این کارو ...

میگم اونوقت تو جاهای شلوغ مشکل پارک کردن دارم .شما چیکار میکنی تو این جور مواقع؟؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار