2777
2789
عنوان

جدول چینی و تعیین جنسیت کنجدامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم عزیزم خدانینی تو وهمه مادرارو حفظ کنه 🙏😍😍😍

ممنونم‌عزیزم ببخشید پیام ها زیاد شده نمیرسم جواب بدم دیگه ببخشید دیر میشه

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

من نبخاطر حرف بقیه فقط واسه دل خودم میخوام دختر باشه دوستان میدونم این یکی هم پسر باشه خیلی ناذاحت میشم دختر میتونه به زندگیم گرما بده!!پسر بزرگمم همش میگه من ابجی میخوام شاید خدا به روی پسرمم که شده یه دخملی تو دامنم بزار!!توروخدا اصلا به حرف دیگران اهمیت ندین. البته میدونم سخته بعضیا اونقدر بی فرهنگ و ببخشید بیشعورن که با حرفاشون ادمو ازار میدن

خدایا هزار مرتبه شکرت   
واسه من و دوبار نمک سرم ریختن هر جفتش پسر دراومد و اصلا ویار ندارم و تا حالا حالت تهوع نداشتم همه هم ...

خوشبحالت ک ویار نداری من از ویار شدید داغونم الان دوسه روزی هست بهترم ....خودت چی دوستداری؟؟؟

من نبخاطر حرف بقیه فقط واسه دل خودم میخوام دختر باشه دوستان میدونم این یکی هم پسر باشه خیلی ناذاحت م ...

اره واقعا حرف مردم همه جاهست انگار همه جا باید ی نظری بدن

خوشبحالت ک ویار نداری من از ویار شدید داغونم الان دوسه روزی هست بهترم ....خودت چی دوستداری؟؟؟

اوایل خودم پسر میخواستم اما ذوق شوهرم و میبینم الان میگم دختر باشه

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
اره واقعا حرف مردم همه جاهست انگار همه جا باید ی نظری بدن

اره خانمی نباید به حرفای دیگران اهمیت داد . من ابجیم دوتا دختر داره سومی باردار بود از بس خواهرشوهرای نفهمش بهش طعنه میزدن چرا واسه داداشمون پسر نمیاری ابجیمم سر سومی وقتی فهمید اینم دختره بخاطر حرفای اوندبیشعورا بچشو سقط کرد

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اره خانمی نباید به حرفای دیگران اهمیت داد . من ابجیم دوتا دختر داره سومی باردار بود از بس خواهرشوهرا ...

وای گناه اخی عزیزم....خدا نبخششون واقعا

پس انشاءالله همون دختر سالم و خوشکل باشه

سلام خانم گلی عزیزم دیروز رفتم سونو ان تی اولش گفت هشتاد درصد دختره. بیشتر که نگاه کرد گفت صد درصد دختره!!گفتم ایشالله که هست . گفت من هیچوقت اشتباه نمیکنم!!

خدایا هزار مرتبه شکرت