2777
2789

انواع سوخاري هم خوبه

مرغ سوخاري به عنوان غذاي اصلي

پيش غذا هم الويه يا سالاد ماكاروني، البته با الويه ميشه فينگر فودهاي خوبي درست كرد

نوشيدني هم، دتاكس واتر و موهيتو

منوي خودت هم خوشمزس فقط بادمجون هاي ريسكه هركسي نميخوره

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا اگه قورمه سبزی باشه و مهمونات لر باشن، بشدت بهشون برمیخوره، به قرمه سبزی میگن خورش سبزی، و یه ...

آره 😂😂طرف ماهم قیمه یجوری غذا واسه مراحم ترحیم حساب میشه کلا باید گوشت یا مرغ باشه اگرنه انگار بهشون عزت نذاشتی

من بودم به جای دلمه بادمجان دلمه برگ مو میذاشتم.دو تا بادمجونی یه جوریه.من بودم چیکن استراگانوف هم میذاشتم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لازانیا اوکی ولی ته چین کوچیک‌ خیلیییی سختم میشه اگ دوتا قالبی بزرگ باشه یا یک دوطبقه چطوره؟؟

اره اینم قشنگه عزیزم بعد دلمه وسالاد الویم خوبه سوپ میتونی درست نکنی اخه هنوزهوا گرمه خیلی سرد نشده البته پیشنهاد یه دوستمونم عالی بود سختت نباشه کیک مرغ جالی الویه

من جات باشم براي متفاوت بودن و بدون برنج بودن اينا رو درست ميكنم  دلمه كوفته لازانيا كشك با ...

ترکیبت عاااالیه👌👌👌👌

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
من بودم به جای دلمه بادمجان دلمه برگ مو میذاشتم.دو تا بادمجونی یه جوریه.من بودم چیکن استراگانوف هم م ...

واییییی اینم دوست دارررم😋😋😋

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
ما اگه مرغ نذاریم 😃مثلا قیمه بذاری فحش حساب میشه به مهمون هرخورشتی رو توهین حساب میکنن 

واااا برعکس خانواده شوهر منم مرغ رو یجور سادگی میدونن ولی عاشق خورشتن همیشه باید خورشت بذاری جلوش

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
بجای الویه سالاد سیب زمینی هم میتونی درست کنی، اگه از طعم شوید تازه و کرفس خوشت میاد سیب زمینی آبپز ...

پیازچه به همراه ساقش؟کرفس فقط خود ساقه یا برگش

میخام دقیق بدونم

ممنون

نکته ظرییفی بود ممنون 👍🏻👍🏻👍🏻

خواهش عزیزم🌹

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷