2777
2789
ما اگه مرغ نذاریم 😃مثلا قیمه بذاری فحش حساب میشه به مهمون هرخورشتی رو توهین حساب میکنن 

مخصوصا اگه قورمه سبزی باشه و مهمونات لر باشن، بشدت بهشون برمیخوره، به قرمه سبزی میگن خورش سبزی، و یه اصطلاحاتی بکار میبرن که خودت از کاری که کردی پشیمون بشی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بنظرم سوپ و کشک بادمجون جفتش پیش غذاس

دلمه هم ک باب میل هرکسی نیس

و اینکه جای سالاد ماکارونی سالاد اندونزی درست کن

طعمش خیلی خوبه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها شاید اسی  برنج نداره .. یا اصلا داره خاله اشون برنج خور نی ...هر کس ب اندازه ایی ک در توانش هست خرج میکنه ... هر ادمی ب نظرم هر چقدرم خسیس باشه  اسی منظورم با شما نیستا  برای مهمونش کم نمیذاره ... شاید اسی در توانش همینه ک ب نظرم خوبه ..

ولی جای ین همه خرج برای دلمه بادمجون ...به نظرم لازانیا  بهتر باشه و مجلسی تر . 

به چند دلیل اول اینکه شام برنج نباشه بهتره دوم اینکه اینا یه ماه ایرانن همش غذاهای تکراری میخورن م ...

افرین واقعا عالیه اما ته چین قالبی کوچیک یا لازانیا رولی بیار تو منوت کاملتر میشه

من شپردزپای دلمه فلفل  و کیک گوشت و سالاد اندونزی  رو پیشنهاد میکنم پیش غذا سوپ جو که توی سرما میچسبه و دسر هم کیک شکلاتی خیس و موکا .میز رنگی رنگی و مفصل و مناسبی ارائه میشه و چندان هم وقت نمیبره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
افرین واقعا عالیه اما ته چین قالبی کوچیک یا لازانیا رولی بیار تو منوت کاملتر میشه

لازانیا اوکی

ولی ته چین کوچیک‌ خیلیییی سختم میشه اگ دوتا قالبی بزرگ باشه یا یک دوطبقه چطوره؟؟

کیک مرغ دستورشو میگی؟

سینه مرغ پیازچه(جعفری در صورت دلخواه) گردو خرد شده سس مایونر خامه نون تست (تو گوگل بزن اندازه مواد دستت بیاد من چشمی میزنم )خیلی ها تخم مرغ یا ژامبون یا سیب زمینی هم میزنن)

موادو قاطی میکنی سس و فلفل هم میزنی و لابه لای نون تست بذار یعنی یه لایه مواد یه لایه نون تست 

فقط نون تست و بگیر (گوشه ها شو) که گذاشتی یه کوچولو سس مایونز بزن بعد مواد بریز و بعد دوباره نون تست تا سه لایه اوکی بعد سس روی نون بزن و روشو تزیین کن با گردو و هویج .و جعفری 

حواستم باشه چند ساعت قبل نون و مواد باهم بذار خیلی زمان بگذره خیس میشه 

پیازچه تو دستورش تقریبا زیاده خیلی ها دوست ندارن چون به تیزی میزنه

به چند دلیل اول اینکه شام برنج نباشه بهتره دوم اینکه اینا یه ماه ایرانن همش غذاهای تکراری میخورن م ...

من جات باشم براي متفاوت بودن و بدون برنج بودن اينا رو درست ميكنم

دلمه

كوفته

لازانيا

كشك بادمجون

دو تا فينگر فود باحال 

ترشي هاي خاص

سالاد سزار

زيتون

به نظرم دلمه رو با بادمجون و گوجه و فلفل دلمه درست کن سه رنگ میشه قشنگ تره به جای کشک بادمجونم به نظرم کتلت یا شامی درست کن با سالاد ماکارانی

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند