نه کی گفته صد درص اصلانم اینطور نیست ۹۹/۹درصدشون اینجورن😂😂ولی خو تا از نظر تو خیانت وی باشه بنظرم حتی لحظه ای فکر کردن و شوخی کردن با زن دیگه ای میتونه خیانت باشه یا حتی دیدن عکسای زنا ولی اگه خیانت یعنی رابطه درصد میاد پایین
به نظر من که نباید بهش فکر کنی اگه همش فکرتو درگیر این چیزا بکنی واست اتفاقم میفته چون انرژیای منفی رو به سمت خودت جذب میکنی قدیمیا الکی نمیگن که به هر چی فکر کنی سرت میاد همه ادمام بد نیستند
خدای نکرده خیانت دیدم هر دوتارو میکشم 😐 برام فرقی هم نداره دوسش داشته باشم یا ن
وووووو
خیانت" که دیدی ؛ عاشق ترین آدمِ دنیا هم که باشی ؛ ناگهان ؛ فارغ ترینشان می شوی ! اولش داغ می شوی ، می سوزی ، اشک می ریزی ، بی خواب می شوی ... بعد از آن جوری سرد و بی تفاوت می شوی که انگار نه انگار روزی تو هم عاشق بوده ای ... تقصیرِ تو نیست ... عاشقی ، لیاقت می خواهد ! چیزی که این روزها کم پیدا می شود ! خیلی کم ...
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.