2777
2789
عنوان

واقعا همه ی مردا خیانت کارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 55 پست
نه همه مثل هم نیستن  نمیشه با یک دید به همه نگاه کرد  مگه همه خانوم ها وفادارن؟برعکس این ...

چه ابروهای خفنی😁

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد مردها زبونی مخالف خیانت هستن و حالشون از کسایی که خیانت میکنن بهم میخوره🤣

درسته ولی من اصلا چیزی ازش ندیدم وهرچی هم بیرون اتفاق بیفته واسم تعریف میکنه وساعت رفت وآمد مغازه هم باباش کار میکنه 

بنظر مردی که خیانت میکنه از رفتارش تا حدودی مشخصه 

شوهرم بعضی ازهمکاراش به زناشون خیانت میکنن میگه مثلا واسم تعریف کردن افتخارم میکنن براشون تاسف میخوره چون میگه از هردستی بدی از همون دست میخوری تو کارشم اینجوریه 

نه اصلا اینطوری نیست خیلی خیلی به فرهنگ و خانواده ای که توش بزرگ شدن ربط داره.فقط و فقط مراقب باش با چه خانواده ای وصلت میکنی.

ملاکت نماز خوندن و ... نباشه ها خیلیا گرگ در لباس میش هستن.فقط ببین طرز برخورد پدرش با مادرش چطوره.ببین برادراش با زناشون چطور حرف میزنن.اگه احترام و ادب دیدی بدون که مناسبته

من 6 ساله ازدواج کردم تا حالا کوچکترین خطایی از شوهرم ندیدم برادراشم همینطورن از دم اقا به تمام معنا هستن.پدرشم همینجوری بوده.هنوز که هنوزه پدر مادرش همدیگرو عزیزم خطاب میکنن تا حالا نشنیدم صداشون برا هم بالا بره انقدر که احترام همو دارن خب معلومه بچه های سالم و درستی هم تربیت میکنن

ببین عزیزم تو باید جهان رو و انسان ها رو همین طوری که هستن بپذیری و سعی کنی خودت رو متناسب با اون ها بسازی.

احتمالا اومدی اینجا تا بهت دلداری بدن و انرژی مثبت بفرستن و بگن اشتباه فکر میکنی و بیخودی میترسی ولی من اصلا و ابدا بهت بیخودی امید نمیدونم.

ببین من فکر میکنم هیچ زنی با هر میزان زیبایی و جذابیت با هر میزان لوندی و شیطنت با هر میزان مهربون بودن با هر میزان قانع بودن نمیتونه مرد رو تا ابد فقط و فقط برای خودش نگه داره.و همه ی زنان دیر یا زود آشکار یا پنهان زن یا زنان دیگه ای رو تو زندگیه خودشون خواهند دید.زنان هر چقدرم زیبا به طور موقت میتونن صاحب تمام و کمال مرد فقط و فقط برای خودشون باشن و این از نظر من یک اصله اساسیه که باید قبولش کنی.البته این اصل یک استثنا داره اونم اینه که مرد تا آخر عمرش فقیر و ندار باقی بمونه.

پس فرقی نداره تو زیبا باشی یا نباشی با شخصیت باشی یا نباشی چون تو هر چقدرم زیبا باشی بازم یک مرد با دیدن یک زن دیگه به طور غریزی دلش میخواد اون زن رو تجربه کنه و تو اصلا اون موقع تو مغزش نیستی و این وسط اگه زنه هم چراغ سبز نشون بده کار تمومه.تو هر چقدرم زیبا نمیتونی با این مسئله که مردان زن دیگه رو میبینن و جذبش میشن و اون لحظه دلشون میخواد با اون زن رابطه داشته باشن مبارزه کنی و اون رو تغییر بدی.

تو هر چقدرم زیبا باشی بازم یک مرد زن دیگه ای رو میبینه و اون لحظه مغز و فکر و جسمش پر از اونه و تو اصلا و ابدا اون لحظه تو ذهنش نیستی.

مثلا خود من تو خیابون راه میرم کاری هم به هیچ مردی ندارم ولی نگاه های تحسین برانگیز و خیره ی مردان دیگه به خصوص میانسال ها رو احساس میکنم.

آیا اون مردان زن و بچه ندارن؟ چرا ولی اون لحظه که منو میبینن ذهنشون پر از من و زیبایی من و فکر به تجربه کردن منه و یادشون به زناشون نیست و فقط دلشون منو میخواد و اگه من زنی باشم که اهل پا دادن باشم کار تمومه و سریع میان پیشم.منم پا ندم بازم زن دیگه ای رد شه بازم اون لحظه ذهنشون از من و زن خودشون خالی میشه و دوست دارن اون زن رو تجربه کنن. تازه فکر کن نسبت به زنان رهگذر گاهی این طورین دیگه چه برسه نسبت به زنانی که باهاشون هم صحبت و همکار و فامیل و چیزهای دیگه هستن نسبت به اون ها این حس عمیق تر هم میشه ولی خوب به دلیل ملاحظات فامیلی این تمایل به زنان فامیل رو پنهان نگه میدارن. خیلی وقت ها با مطلقه شدن یک زن در فامیل چند تا مرد در فامیل یک دفعه طالب اون زن میشن چرا؟ چون از اون دلشون میخواست اون زن رو تجربه کنن ولی امکانش رو نداشتن و این تمایل پنهان موند.هر چقدرم مرد زن خودش رو دوست داشته باشه بازم دلش میخواد زنان دیگه رو هم تجربه کنه.

اینکه مردان زن جدید میبینن تمام ذهنشون و جسمشون و فکرشون میره سمت اون واقعیتی انکار ناپذیزه. و حتی من فکر میکنم مردان دوست دارن همه نوع زنی رو امتحان کنن.

بنابراین مردان به سبب این ویژگی به طور طولانی مدت به یک زن بسنده نمیکنن

زنان هم یکسری هاشون مشکل ازدواج و مشکل مالی دارن و مطلقا به زن اول فکر نمیکنن و دست رد به سینه ی مردان نمیزنن. 

پس با این ویژگیه مردان و شرایط خاص بعضی زنان اینکه تو تنها زن زندگیه همسر آیندت نباشی از نظر من یک اصل مسلم و تغییر ناپذیره. و اینکه همسرت بعد از چند سال زندگی با تو جذب دختران فامیل هم بشه و یا همون وقتی که با تو ازدواج کرده پس ذهنش تمایل به تجربه کردن اون ها هم باشه وجود داره ولی خوب دختران فامیل شما اگه متاهل باشن که راه براش بستس اگرم مجرد باشن بازم محدودیت داره مگه اینکه مثلا یکی از دختران فامیل شما ازدواج کنه و طلاق بگیره اون وقت راه براش باز میشه وگرنه راه براش بستس و این تمایل پنهان میمونه

فکرم نکن فقط ایران این طوریه نه خارجم همینه فرقش اینه اونجا معشوقه های کوتاه مدت دارن اینجا زن دوم بلند مدت.اونجا سریع تموم میشه کارشون با معشوقه ها اینجا زنان دیگه رسمی هستن و ابدی.اونجا این کار زشته و غیر قانونیه ولی انجام میدن اینجا مجاز و دینی و قانونیه و انجام میدن 

من هیچ قوت قلبی بهت نمیدم چون تو باید یکسری تلخی ها رو بپذیری و با ایمان به همون ها و امادگیه مواجهه با همون ها به دل زندگی بری نه اینکه انرژی مثبت کاذب بهت بدم و مطلقا ذره ای تلخی رو تصور نکنی و بعدش له بشی چون انتظارشو نداشتی. یاد بگیر هیچ چیز از هیچ کس حتی خودت بعید نیست. این رو تو ذهنت جا بنداز و شوکه نشو از تلخی ها.

به نظر من مردان همینی هستن که من گفتم و تو میترسی

ببین عزیزم تو باید جهان رو و انسان ها رو همین طوری که هستن بپذیری و سعی کنی خودت رو متناسب با اون ها ...

پس یا ازدواج نکن یا مردان رو همین طوری که هستن بپذیر و خودت رو قوی کن

چه طوری؟

با مردان عشق و حال کن.باهاشون ازدواج کن.نیاز جنسی رو رفع کن.با اسپرم اون ها بچه دار شو.با حمایت هاشون به اوج برو.از ثروتشون در جهت اهدافت استفاده کن.با تحسین هایی که از زیباییت میکنن کیف کن ولی عاشقشون نشو و روشون حس مالکیت نداشته باش تا اگه زمانی دیدی زن دیگه ای اومد تو زندگیت بتونی با سربلندی ترکش کنی و بری دنبال یکی دیگه.

مردان رو بپذیر.خوبی هاشون رو و بدی هاشون رو با هم. راه حل بدی هاشون فقط و فقط عاشق نشدنه.

خوبی هاشون واقعا خوبه.حمایت هاشون تحسین ها و تعریف هاشون از زیبایی هات معرکس اینکه واست خرج میکنن خوب البته عالیه اینکه عمیق و با شیفتگی بهت نگاه میکنن حس غرور داره ولی خوب این بدی رو هم دارن دیگه. زیادی از زنان خوششون میاد و از همه ی زنان هم خوششون میاد و به صورت موقت هم خوششون میاد.

پس عاشق نشو فقط از مزیت هاشون بهره مند شو.

میگی نمیشه؟ چرا میشه. اینهمه زن که با مردان تفریح میکنن حسابی ازشون به ثروت میرسن نیازهای جنسی و عاطفی رو براورده میکنن بعدم میرن سراغ یکی دیگه و عاشق نمیشن مگه از فضا اومدن؟

تو هم میتونی. منم میتونم به راحتی سختمم نیست

اگرم میگی نه زندگی یعنی عشق من نمیتونم اکی عاشق شو ولی بهت بگم امادگیه ضربه خوردن رو داشته باش چون مردان با چشم جذب میشن و هر لحظه ممکنه چشمشون تجربه کردن کس دیگه ای رو بخواد و اگه اون کس دیگه کسی باشه که پول دوست باشه دنبال ازدواج باشه و نتونسته باشه ازدواج کنه و البته فقیر باشه دست رد به سینه ی مرد نمیزنه. به خصوص که مردان وقتی دلشون تجربه کردن یک زن دیگه رو میخواد نمیرن به زن بگن دلم میخواد تجربت کنم چون زنه میزنه تو دهنشون نمیرن بگن زن اولم خوبه ولی الان دلم تو رو میخواد چون بازم زنه میزنه تو دهنشون چی میگن؟ اول کلی دلبری میکنن بعدم میگن زنم بده تامینم نمیکنه میخوام طلاقش بدم کاش اصلا تو رو زودتر پیدا میکردم تو همونی هستی که دنبالش بودم و...

این طوری که بگن زن هم اگه یک درصد دلش واسه زن اول میسوخت با شنیدن اینکه زن اول بد بوده اون یک ذره عذاب وجدانشم دور میشه و میره.

پس یا ازدواج نکن یا مردان رو همین طوری که هستن بپذیر و خودت رو قوی کن چه طوری؟ با مردان عشق و حال ...

شاید الان از من بدت بیاد شاید بگی من دنبال امید بودم ولی من امید الکی دادن رو خیانت میدونم.

این همه زنه شکست خورده به نظرت چه فرقی با من و تو دارن؟ اون ها هم فکر میکردن مرد با مرد فرق داره اون ها هم فکر میکردن خودشون با بقیه ی زن ها فرق دارن اون ها هم خوشگل بودن تحصیلات داشتن کلی خواهان داشتن عاشق بودن ولی نه مرد با مرد از نظر میل به زنان مختلف فرق داره نه زن با زن فرق داره و میتونه مرد رو نگه داره.ما هم تافته ی جدا بافته نیستیم و مرگ هم فقط واسه همسایه نیست.ایا اون زن ها سزاوار این سرنوشت بودن و لایقش بودن و من و تو از اون ها برتریم و این اتفاق برامون نمیوفته چون لیاقتمون بالاست؟

آیا اون زن ها بد شانس بودن و شانس من و شما از اون ها خیلی بالاتره؟

آیا اون ها زشت بودن و من و شما خیلی خوشگل تریم؟

آیا همه ی اون ها نمیفهمیدن من و شما بیشتر میفهمیم؟

آیا همه ی اون ها بلد نبودن ما بلدیم؟

پس هیچ زنی نمیتونه هیچ مردی رو برای ابد فقط و فقط برای خودش داشته باشه حالا هر چقدرم اون زن زیبا و همه چیز تموم باشه.زیباترین و قدرت مند ترین زنان تاریخ رو نگاه کن کدومشون صاحب تمام و کمال و ابدیه یک مرد بودن؟

زنان زیبای هالیوود رو نگاه کن کدومشون با اون حجم از زیبایی صاحب ابدی و تمام و کمال یک مرد بودن و خیانت ندیدن؟ آیا جنیفر انیستون تونست برد پیت رو تا ابد حفظ کنه؟ نه.ایا آنجلینا جولی که رقیب جنیفر شد تونست با اون حجم از زیبایی که الهام بخش جراحان زیباییه برد پیت رو حفظ کنه؟ نه

به نظر من این قانونه.

شاید الان از من بدت بیاد شاید بگی من دنبال امید بودم ولی من امید الکی دادن رو خیانت میدونم. این همه ...

یا ازدواج کن عشق و حال کن ولی عاشق نشو تا هر وقت دیدی رفت ولش کنی

یا ازدواج نکن.

یا هم اینکه زن اول نشو.زن اول باشی هوو داشتن سخت و تحقیر آمیزه ولی زن دوم باشی هوو داشتن نه سخته نه تحقیر آمیز.

اصولا هم نمیدونم چرا زنان باید انقدر به مردان اهمیت بدن.رفتنی میره ولش کن بره چرا زنان انقدر خودشون رو اذیت میکنن واسه حفظ یک مرد؟ چرا باید انقدر مرد رو مهم کرد؟ انقدر که زنان میان میپرسن چه طوری مرد رو نگه داریم مردان نمیپرسن و براشون مهم نیست چرا پس زنان باید انقدر به مرد اهمیت بدن؟ رفت که رفت یکی دیگه.مردان رو ببین راحت میگن رفت که رفت یکی دیگه خوب خانوما هم سعی کنن کمی این طوری فکر کنن نمیشه؟

یه چیزی هم بهت بگم.ما در معرض اتفاق های نا خوشایند و خوشایند بسیار زیادی هستیم.مثلا تو بچه دار شی ممکنه بچت در آینده موفق شه و یا ممکنه بچت در آینده معتاد بشه فقیر بشه خودکشی کنه تصادف کنه زودتر از تو بمیره و یا بیماریه سخت بگیره.

آیا درسته به خاطر ترس از مردن بچه در آینده یا معتاد شدن بچه در آینده بچه دار نشد؟

آیا درسته از ترس تصادف و مرگ رانندگی نکرد؟

آیا درسته از ترس خیانت ازدواج نکرد؟

اگه به هر کدوم از ترس هات بخوای بها بدی تنها کاری که باید بکنی اینه که در رو ببندی خودت رو حبس کنی و در یک نقطه بمونی چون هر تصمیمی خوبی داره بدی هم داره.ترس تو هم از خیانت دیدن ممکنه به قیمت تنهایی تو تموم شه.