ببین عزیزم تو باید جهان رو و انسان ها رو همین طوری که هستن بپذیری و سعی کنی خودت رو متناسب با اون ها بسازی.
احتمالا اومدی اینجا تا بهت دلداری بدن و انرژی مثبت بفرستن و بگن اشتباه فکر میکنی و بیخودی میترسی ولی من اصلا و ابدا بهت بیخودی امید نمیدونم.
ببین من فکر میکنم هیچ زنی با هر میزان زیبایی و جذابیت با هر میزان لوندی و شیطنت با هر میزان مهربون بودن با هر میزان قانع بودن نمیتونه مرد رو تا ابد فقط و فقط برای خودش نگه داره.و همه ی زنان دیر یا زود آشکار یا پنهان زن یا زنان دیگه ای رو تو زندگیه خودشون خواهند دید.زنان هر چقدرم زیبا به طور موقت میتونن صاحب تمام و کمال مرد فقط و فقط برای خودشون باشن و این از نظر من یک اصله اساسیه که باید قبولش کنی.البته این اصل یک استثنا داره اونم اینه که مرد تا آخر عمرش فقیر و ندار باقی بمونه.
پس فرقی نداره تو زیبا باشی یا نباشی با شخصیت باشی یا نباشی چون تو هر چقدرم زیبا باشی بازم یک مرد با دیدن یک زن دیگه به طور غریزی دلش میخواد اون زن رو تجربه کنه و تو اصلا اون موقع تو مغزش نیستی و این وسط اگه زنه هم چراغ سبز نشون بده کار تمومه.تو هر چقدرم زیبا نمیتونی با این مسئله که مردان زن دیگه رو میبینن و جذبش میشن و اون لحظه دلشون میخواد با اون زن رابطه داشته باشن مبارزه کنی و اون رو تغییر بدی.
تو هر چقدرم زیبا باشی بازم یک مرد زن دیگه ای رو میبینه و اون لحظه مغز و فکر و جسمش پر از اونه و تو اصلا و ابدا اون لحظه تو ذهنش نیستی.
مثلا خود من تو خیابون راه میرم کاری هم به هیچ مردی ندارم ولی نگاه های تحسین برانگیز و خیره ی مردان دیگه به خصوص میانسال ها رو احساس میکنم.
آیا اون مردان زن و بچه ندارن؟ چرا ولی اون لحظه که منو میبینن ذهنشون پر از من و زیبایی من و فکر به تجربه کردن منه و یادشون به زناشون نیست و فقط دلشون منو میخواد و اگه من زنی باشم که اهل پا دادن باشم کار تمومه و سریع میان پیشم.منم پا ندم بازم زن دیگه ای رد شه بازم اون لحظه ذهنشون از من و زن خودشون خالی میشه و دوست دارن اون زن رو تجربه کنن. تازه فکر کن نسبت به زنان رهگذر گاهی این طورین دیگه چه برسه نسبت به زنانی که باهاشون هم صحبت و همکار و فامیل و چیزهای دیگه هستن نسبت به اون ها این حس عمیق تر هم میشه ولی خوب به دلیل ملاحظات فامیلی این تمایل به زنان فامیل رو پنهان نگه میدارن. خیلی وقت ها با مطلقه شدن یک زن در فامیل چند تا مرد در فامیل یک دفعه طالب اون زن میشن چرا؟ چون از اون دلشون میخواست اون زن رو تجربه کنن ولی امکانش رو نداشتن و این تمایل پنهان موند.هر چقدرم مرد زن خودش رو دوست داشته باشه بازم دلش میخواد زنان دیگه رو هم تجربه کنه.
اینکه مردان زن جدید میبینن تمام ذهنشون و جسمشون و فکرشون میره سمت اون واقعیتی انکار ناپذیزه. و حتی من فکر میکنم مردان دوست دارن همه نوع زنی رو امتحان کنن.
بنابراین مردان به سبب این ویژگی به طور طولانی مدت به یک زن بسنده نمیکنن
زنان هم یکسری هاشون مشکل ازدواج و مشکل مالی دارن و مطلقا به زن اول فکر نمیکنن و دست رد به سینه ی مردان نمیزنن.
پس با این ویژگیه مردان و شرایط خاص بعضی زنان اینکه تو تنها زن زندگیه همسر آیندت نباشی از نظر من یک اصل مسلم و تغییر ناپذیره. و اینکه همسرت بعد از چند سال زندگی با تو جذب دختران فامیل هم بشه و یا همون وقتی که با تو ازدواج کرده پس ذهنش تمایل به تجربه کردن اون ها هم باشه وجود داره ولی خوب دختران فامیل شما اگه متاهل باشن که راه براش بستس اگرم مجرد باشن بازم محدودیت داره مگه اینکه مثلا یکی از دختران فامیل شما ازدواج کنه و طلاق بگیره اون وقت راه براش باز میشه وگرنه راه براش بستس و این تمایل پنهان میمونه
فکرم نکن فقط ایران این طوریه نه خارجم همینه فرقش اینه اونجا معشوقه های کوتاه مدت دارن اینجا زن دوم بلند مدت.اونجا سریع تموم میشه کارشون با معشوقه ها اینجا زنان دیگه رسمی هستن و ابدی.اونجا این کار زشته و غیر قانونیه ولی انجام میدن اینجا مجاز و دینی و قانونیه و انجام میدن
من هیچ قوت قلبی بهت نمیدم چون تو باید یکسری تلخی ها رو بپذیری و با ایمان به همون ها و امادگیه مواجهه با همون ها به دل زندگی بری نه اینکه انرژی مثبت کاذب بهت بدم و مطلقا ذره ای تلخی رو تصور نکنی و بعدش له بشی چون انتظارشو نداشتی. یاد بگیر هیچ چیز از هیچ کس حتی خودت بعید نیست. این رو تو ذهنت جا بنداز و شوکه نشو از تلخی ها.
به نظر من مردان همینی هستن که من گفتم و تو میترسی