2777
2789
عنوان

چطور ممكنه؟

205 بازدید | 24 پست

سلام 

يه پسره از اشناهامون كلا معلوم  نيس دليلش چيه ولي هي به مشكل ميخوره

24سالش بود عقد كرد با دوست دخترش، دختره بعد عقد كلا عوض شد يحور مشكلات رواني داشت سر هرچيز بيخودي عين بچه ها جيغ و گريه،اخرشم طلاق گرفت قبل طلاقم اتاق پسره رو با تمام يادگاريها و كادو ...اتيش زده بود

پسره دو سال بعد با يكي ديگه عقد كرد اونم طلاق گرفت اينيكيو خونوادش به زور براش گرفته بودن مثلا سروسامونش بدن 

الان يه ساله با يه خانم ازدواج كرده كه قبلا مطلقه بوده همه چي خوب بود همه راضي،خودش راضي، الان چن روزه متوجه شده خانمه بچه هم داره از همسر قبليش ،ولي به اين نگفته بوده،همه تو شوكن .

چطور ممكنه؟؟مگه اسم بچه رو ميشه حذف كرد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عمه ام به یه خاستگارش نگفته بود بچه داره 

از همسر سابقش به همین دلیل یه کاری کرد نمیتونم من بگم کارشو 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نمیدونم چکار میکنن یه خانوم مطلقه هم با یه پسر بیستو دوساله که ازش پنج سال کوچیکه ازدواج کرد الآن سه ...

منم ازدواج مطلقه با مجرد برام عحيب نيس 

فقط بچه رو مطمينم از شناسنامه پاك  نميكنن 

خب،شناسنامه جعلي باشه اون ازدواجم باطله فك كنم 

این پسره باید چشماشو باز میکرده چون فقط که اقایون دروغ نمیگن بلکه بعضی خانوما هم دست کمی از اقایون ندارن 

نمونه اش الان همین خانوم که استارتر مثال زد گفت نگفته به خاستگارش که بچه داره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بچش پسره،8سالشه خانمه گفته بوده مطلقم و جدا شدم بچه هم نداشتم 

شاید المثنی داشته

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚