2777
2789

امشب هم یه تاپیک زدم ولی هنوز فکرم درگیره.از دیروز یه خرده درد زیر شکم داشتم و وقتی که بلند میشم احساس سنگینی زیر شکم میکنم.اول فکر کردم شاید جفت پایین اومده باشه.ولی بعد تو نت خوندم که نارسایی دهانه رحم.واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم کارم شده گریه.سیزدهم این ماه نوبت سونو آنومالی دارم.نمیدونم تا اون موقع وایسم یا فردا برم دکتر.بازمیگم اگه فردا دکتر نرم میخوره به تعطیلی و اگه خدای نکرده اتفاقی بیافته چیکار کنم.

شماها که سرکلاژشدین علائمتون چی بود؟

من تو سونوی ۱۲ هفته طول سرویکسم ۴۳ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ دردی نداشتم . سونو انومالی رفتم طول سرویکسم ۳۹ بود .‌۵ روزه بعد  غروب نوبت دکتر داشتم که سونو رو ببرم بهش نشون بدم . اون روز لکه های خون بزرگ دیدم رو لباس زیرم به دکترم گفتم گفت سریع برو سونو واژینال . منم سریع رفتم دکتر گفت طول سرویکس ۲۷ هست و دهانه رحم ۱.۵ سانت بازه . دوباره با استرس رفتم مطب دکترم . نشونش دادم گفت فردا صبح ساعت ۶ بیمارستان باش برای سرکلاژ . جالبه تو اون ۵ روز همش استراحت مطلق بودم که سرویکسم کم شد . دکتر گفت به استراحت و اینا ربطی نداره .  

وقتی میبینم بیخود و بی جهت استرس میگیرین و الکی گریه میکنین واقعا بدم میاد و عصبی میشم..ما کلی سونو رفتیم و دیدیم سرویکسمون کمِ که سرکلاژ شدیم.. با یه ذره درد که نرفتیم واسه سرکلاژ

🖤

طول سرویکس خوب بوده که  به نت اعتماد نکن اصلا نخون آدم بیشتر افسردگی و نگرانی میگیره

آره به خدا مثل افسرده ها میرم یواشکی یه گوشه گریه میکنم.اصلا با بچه حرف نمیزنم میگم بهش دل نبندم.آخ خدا کسی رو اینطوری امتحان نکن

من هیچ دردی نداشتم . سونو انومالی رفتم طول سرویکسم ۳۹ بود .‌۵ روزه بعد  غروب نوبت دکتر داشتم که ...

الان استراحتی؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
حس میکنم بچه پایین می جنبه گاهی هم استخون دستگاه تناسلیم دردمی گیره

من همش زیر شکمم حس سنگینی دارم و شکمم بزرگ شده.از درد انقدر عذاب نمیکشم تا انقدری که از استرس داغونم