2777
2789
عنوان

باردارا و کسایی که سرکلاژ شدین میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 40 پست
من هیچ دردی نداشتم . سونو انومالی رفتم طول سرویکسم ۳۹ بود .‌۵ روزه بعد  غروب نوبت دکتر داشتم که ...

پس به چی ربط داره؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
الان یک ماهو نیم از سرکلاژم گذشته . استراحت نسبی هستم 

من سر بچه اولم سرکلاچ شدم اصلاترس نداشتم اما نمی دونم چرا اینبار انقدر میترسم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میبینم بیخود و بی جهت استرس میگیرین و الکی گریه میکنین واقعا بدم میاد و عصبی میشم..ما کلی سونو ...

به خدا خودم از دست خودم خسته شدم شوهرم بیچاره میگه باز چرا اینطوری میکنی،به اون بیچاره هم استرس میدم.

عزیزم منم از این میترسم که کارم مثل شما بشه 

من همش زیر شکمم حس سنگینی دارم و شکمم بزرگ شده.از درد انقدر عذاب نمیکشم تا انقدری که از استرس داغونم

استرس برات بده نگران نباش تادکتر بری انشالله که چیزی نیست

من سر بچه اولم سرکلاچ شدم اصلاترس نداشتم اما نمی دونم چرا اینبار انقدر میترسم😥

میتونی حلقه پساری بگی دکترت بزاره برات ولی سرکلاژ بشی خیالت تا اخر بارداری راحته . جراحیشم که چیزی نیست اصلا 

میتونی حلقه پساری بگی دکترت بزاره برات ولی سرکلاژ بشی خیالت تا اخر بارداری راحته . جراحیشم که چیزی ن ...

از بیهوش شدن میترسم

ممنونم انشالله ترو خدا برام دعا کنین.همش میترسم خدای نکرده یه چیزی بشه از دستش بدم

باشه عزیزم اگه قابل باشم برات دعامیکنم انشالله که بچت صحیح وسالم بیاد بغلت اما تری برادر مرگه قران زیاد بخون ارامش بگیری

از بیهوش شدن میترسم

منم به دکتر تو اتاق عمل گفتم میترسم . گفت ببین جراحیش فقط ۵ دقیقه طول میکشه واسه همین بیهوشی عمیق نیست ، در حد همون چند دقیقه جراحی بیهوش میشی . یعنی یه بیهوشی ضعیف . 

منم به دکتر تو اتاق عمل گفتم میترسم . گفت ببین جراحیش فقط ۵ دقیقه طول میکشه واسه همین بیهوشی ...

سرکلاژ درد داره؟ 

بعد به هوش اومدن اذیت میشه آدم 

مراقب خاصی داره 

من دوشنبه نوبت انومالی دارم درد واژنم خیلی زیاده و مداومه همش میگم نکنه منم سرکلاژ شم 

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍