2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهر و خانواده شوهرم

529 بازدید | 43 پست

سلام دوستای خوبم 

خلاصه و سریع میگم ک وقتتونو نگیرم 

من پیش مادر شوهرم اینا زندگی میکنم و خرج زندگی مادرشوهرمم با ماس 

ما تا الان چهار پنج دفه قربونی بریدیم . مثلا پاگشای من . عروسیم . بعد عمل من . و نذرمون .و ... 

بعد خانواده شوهرم همیشه خودشون گوشتو میارن تقسیم میکنن واسه بقیه ینی مادرشوهرم و ۴ تا خواهرشوهرام و برای فامیلای خودشون از برادر زاده و حواهر زاده گرفته تا عمو و دایی هاشون هم سهم میزارن ولی تا حالا نشده بود برای داداشای منم گوشت بدن . فقط ی مقدار خیلی کم و ناچیز ب بابام اینا میدادن . . . 

منم دوس نداشتم مشکلی پیش بیاد نمیگفتم چیزی تا اینکه امشب ک داشتن تقسیم میکردن باز هیچ سهمی نزاشتن برای اون دوتا 

منم اعصابم بهم ریخت و گفتم شماهم از سکوت من سو استفاده میکنید و همش پارتی بازی میکنید چرا برای اونا نمیزارید هیچ وقت گوشت . ااونام چیزی نگفتن شوهرم گف نمیخواد برای اونا .منم بحث کردم و گفتم ک چرا پس ب فامیلای دور تر خودت میدی دوتا تیکه استخوون مگه چی میشه . و یکم بحث کردیم و همسرم باهام بد حرف زد پیش اونا و من گریه کردم 

بعد چن ساعت ک با همسرم تنها حرف زدیم گفتم ینی من اندازه دوتا تیکه قربونی ارزش نداشتم ک حرفمو زمین انداختی گفت ک چون تو با لحن بدی گفتی منم گفتم نمیخواد واسه اونا . راستی هیچ مشکلیم با برادرام نداره اصلا . و این قربونی هم واسه نذری دخترم و هم اینکه مادرشوهرمم از کربلا برگشته بود . الانم اعصابم داغونه ب نظرتون تقصیر کیه ..چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.