سلام دوستای خوبم
خلاصه و سریع میگم ک وقتتونو نگیرم
من پیش مادر شوهرم اینا زندگی میکنم و خرج زندگی مادرشوهرمم با ماس
ما تا الان چهار پنج دفه قربونی بریدیم . مثلا پاگشای من . عروسیم . بعد عمل من . و نذرمون .و ...
بعد خانواده شوهرم همیشه خودشون گوشتو میارن تقسیم میکنن واسه بقیه ینی مادرشوهرم و ۴ تا خواهرشوهرام و برای فامیلای خودشون از برادر زاده و حواهر زاده گرفته تا عمو و دایی هاشون هم سهم میزارن ولی تا حالا نشده بود برای داداشای منم گوشت بدن . فقط ی مقدار خیلی کم و ناچیز ب بابام اینا میدادن . . .
منم دوس نداشتم مشکلی پیش بیاد نمیگفتم چیزی تا اینکه امشب ک داشتن تقسیم میکردن باز هیچ سهمی نزاشتن برای اون دوتا
منم اعصابم بهم ریخت و گفتم شماهم از سکوت من سو استفاده میکنید و همش پارتی بازی میکنید چرا برای اونا نمیزارید هیچ وقت گوشت . ااونام چیزی نگفتن شوهرم گف نمیخواد برای اونا .منم بحث کردم و گفتم ک چرا پس ب فامیلای دور تر خودت میدی دوتا تیکه استخوون مگه چی میشه . و یکم بحث کردیم و همسرم باهام بد حرف زد پیش اونا و من گریه کردم
بعد چن ساعت ک با همسرم تنها حرف زدیم گفتم ینی من اندازه دوتا تیکه قربونی ارزش نداشتم ک حرفمو زمین انداختی گفت ک چون تو با لحن بدی گفتی منم گفتم نمیخواد واسه اونا . راستی هیچ مشکلیم با برادرام نداره اصلا . و این قربونی هم واسه نذری دخترم و هم اینکه مادرشوهرمم از کربلا برگشته بود . الانم اعصابم داغونه ب نظرتون تقصیر کیه ..چیکار کنم