انگور را دانه کن .تمام دانه انگور ها سالم باشه له شده وخراب داخلش اصلا نباشه..
یه مقدارکم نمک..چندتافلفل خشک قرمز خورد کن ..
یه کم سرکه مویز خانگی بریز اگه نداشتی سرکه زرتاک بریز..آب هم اندازه ای روی انگور ها بریز تا یک چهارم دبه خالی باشه...یک پارچه ضخیم ببندروی سر دبه ...
محم که هوانره تو..یه پتو هم بنداز روش بذار زیرآفتاب تا۴۰روز درش رو باز نکن..
بعداز۴۰روز درش رو باز کن.
نمکش باید خیلی کم باشه..
مقدار اب هم رعایت کن کن حتما....
انگور ها انگور قرمز سالم باشه...بشور بذار آبش خشک بشه...
تمام...
عزیزم بیشتر باید عملی درست کنی دستت میاد..مادربزرگم سالهاست درست میکنه مقدارها همش چشمی...این نوشته ایه که خودش گفت..
امیدوارم خوب بشه