2777
2789
عنوان

مارک و قیمت محصولات زیبایی ک استفاده میکنید رو بهمون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 33 پست
😀😀 رایحه چی ؟

ادکلن رمی سه رایحه داره دیگه شالیز و مارکوییز و رمی من سه رایحه شو هم دارم فقط مارکوییزم تموم شده بینشون رایحه رمی عاااالیه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو سریتا 

ماسک مو داخل حمام گلیس 

اسپری دو فاز کراتینه بیول

ژل شست و شو اریکه

آبرسان هایسه اک اوریاژ

ضد آفتاب سان سنس اگو 

تونر سینره(خوبیش اینه الکل نداره)

دور چشم بایودرما 

کرم زنیاک نوروآ برای جوشهای زیر پوستی

رول زنیاک نوروآ برای جوشهای بزرگ قرمز

کرم ترمیم کننده اون برای بعد از لیزر

کرم پودر اون 

رژ لب بورژوا لورال 

دبورا گلدن رز بی یو... اینارم دارم....

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
ماسک مو روغن آرگان washami تو حموم استفاده میکنم ۵۰ تومان کرم موی اوریفلیم بعد از حموم  اسکرا ...

پیشنهاد های خیلی خوبی بود مخصوصا روغن ارگان

بنظرت با استفاده ازش موهات تغییری کرده؟

پیشنهاد های خیلی خوبی بود مخصوصا روغن ارگان بنظرت با استفاده ازش موهات تغییری کرده؟

مال من ماسک مویی هست که توش روغن آرگان داره 

آره موهام نرم شده و وزش کمی گرفته شده

از کرم بدنت راصی هستی بوی خوبی داره؟

کره بدن 😁😁باید بگی کره بدن من بوی قهوشو میزنم وقتی از حمام‌میام خیلی دوست دارم بوشو 😍😍😍

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
موهات با این سرم خشکیش بر طرف شده؟

عزیزم برای خشکی که باید روغن آرگان استفاده کنید 

این سرم تقویت کننده اس و برای ریزش مو خیلی خوبه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡