2777
2789

مثلا سرم مو یا ماسک مو؟؟

عطر یا اسکراپ؟

کرم مرطوب کنندتون چیه ؟یا ابرسان؟

یا اسپری ضد عرقتون از هرچی ک راصی بودید بگید

ک ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم😚😙😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطر شالیز میزنم 120 تومن  بنفشش

وای من عاشق شالیز هستم

ادکلن زیاد میخرم ولی شالیز واسم خیلی نوستالژیکه 😻

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ماسک مو روغن آرگان washami تو حموم استفاده میکنم ۵۰ تومان

کرم موی اوریفلیم بعد از حموم 

اسکراب هم پن لایه بردار فولیکا ۲۰ تومان

مام هم شون ۱۷ تومان و داو ۲۶ تومان استفاده میکنم

آبرسان نئودرم هم ۱۷ تومان

کرم مرطوب کننده کامان میزنم ماسک موی ریتون که خیلی عالیه ضدآفتابم شون رژ لبامم بیتاک و گاش لوازم ارایشی هم زیاد دارم ولی زیاد استفاده نمیکنم پاک کننده ارایشم دوفازی مای ریملم بل مداد ابروم فلورمار و کره بدن شون هم برای خشکی زیاد پوستم گاهی استفاده میکنم کرم پای شون و ابرسان دست و صورت هم شون اسپری هم چیچی و لانکوم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای من عاشق شالیز هستم ادکلن زیاد میخرم ولی شالیز واسم خیلی نوستالژیکه 😻

والا منم اولین بار شوهرم این عطرو برام خرید کادو 

اصلا انقدر دوستش داشتم نمیدونستم استفاده کنم یا یادگاری حداقل تا مدتی نگهدارم 😁😁

من سرم مو سپیژن

آبرسان صورت الارو

مرطوب کننده Qv

دور چشم Qv

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
والا منم اولین بار شوهرم این عطرو برام خرید کادو  اصلا انقدر دوستش داشتم نمیدونستم استفاده کنم ...

آخی عزیزم 💗 خیلی خوشبوعه 😻

نرم کننده مو لورئال میزنم ۳۶

کرم ضد چروک صورت مای ۵۰

کرم دور چشم کیو وی ۸۸

ادکلن کوبیسم فکر کنم الان صد تومنی باشه و کنزو برای مراسمهای خاص ۹۵۰

بعد حمام هم یه کم روغن بادام نوک موهام میزنم پنج تومنه!