2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5سال گفتم دیگه احساس اویزون بودن میکنم

پس دیگه واسه اینکه یاد بگیره تلاش نکن

اگه میخاس بلد بشه توی این سالها یاد گرفته بود

معلومه مدل ادبیاتش این نیس

رابطه ش با مامانش و خانواده ش چطوره

با اوناهم سرسنگینه یا اهل شوخیه؟؟

عقاید من به خودم مربوطه و بس.
پس دیگه واسه اینکه یاد بگیره تلاش نکن اگه میخاس بلد بشه توی این سالها یاد گرفته بود معلومه مدل ادب ...

نه انصافا توزندگیش بعد من هیچکسی رو نمیخواد حتی پدرمادرشو ولی دیگه اینجوری میکنه دیگه گفتم منم اصلا باهات کار ندارم

نه دوست بودیم

پس چشه؟! ببخشید که میگم ولی مشکل داره مگه که اینطور میگه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

اصلا نرمال نیست ...شما هم اشتباه فکر میکنی اگه میخواستت اینطور باهات حرف نمیزد بیخود خودتو گول نزن برو مشکلت رو پیدا کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه انصافا توزندگیش بعد من هیچکسی رو نمیخواد حتی پدرمادرشو ولی دیگه اینجوری میکنه دیگه گفتم منم اصلا ...

ایده آل گرا نباش دیگه

همینکه واقعی دوستت داره و وفاداره خوشحال باش

کدوم مرد کامله؟؟؟؟

وفا دار؟ نمیدونم شاید

وفا داره  مگه اینکه خلافش ثابت بشه

اینکه میگی بعد از تو هیشکیو نمیخاد نشونه ی وفاس

اینکه حرفای عاشقانه نمیزنه یا کم میزنه خب درد خیلی از مرداس

کم هس مردی که راس راس راه بره و تو گوش زنش عاشقانه زمزمه کنه

ینــی من اسیــــــــر این دقتت شدم ایـــــــــول    

😂😂😂😂😂

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃