2777
2789

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم اینماه کلومیفن خوردم از روز ۵تا۹ سیکل روزی ۳تا.. روز ۱۲ رفتم سونو دوتا فولی ۲۵و۱۹ داشتم ک دکترم گفت عالیه و همونروز دوتاhcg زدمو یه روز درمیون اقدامم‌..

امروز روز ۱۶ ام.. از وقتی کلومیفن خوردم زیردلم انگار داشت میترکید ولی بعد امپول زیردلم یجوری درد میکنه مثلا وقتی از جام بلند میشم یا دراز میکشم انگار میخواد کش بیاد.. نوک سینه هامم از امروز یذره حساس شده..

حالا دیشب خواب دیدم دوقلو پسرودختر باردار بودم رفتع بودم بیمارستان بعد زایمان انقد حالم خوب بود با پای خودم اومدم بیرون از اتاق عمل😂😂

خودم میدونم انقد بهش فکر کردم خواب دیدم😒 ولی به دلداری و تجربه شما عزیزان نیازمندم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاکنین این ماه پری نشم داغون میشم 😭😭😭😭

انشالله اینماه بارداری ناامید نباش😍

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

انشالله خدا دامن توروهمچنین دامن منتظرای نی نی روسبز کنه به حق این شب که سالی ی بار تکرار میشه .🙏

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
انشالله خدا دامن توروهمچنین دامن منتظرای نی نی روسبز کنه به حق این شب که سالی ی بار تکرار میشه .🙏

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم..

هه الان فقط به درجه ای ازسلوک رسیدم که مهم نیست دیگه بچه برام.سه سال کارم عین توبوده هرماه منتظر الا ...

منم‌یکسالو نیمه منتظرم..😔

غم نخور ایشالله خودش میاد.مشکل شماچیه

تنبلی تخمدان دارم.. البته یکسالشو بی دارو اقدام کردم.. بعدشم چندماه ک دارو مصرف کردم دکترم ناشی بود اصلا hcg بهم نمیداد فولیام کیست میشد.. اینماه یکم امیدوارم چون هم فولی خوب داشتم هم hcg زدم..