❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
دومی و سومی خیلی سادن یکی هم مدل زنانه هستن...بقیه خوبن اون رنگ رنگی هم بخاطر پارچشه که خوشگله...اگه میخوای اونو بدوز پارچه تو همین مایه ها بخر...چند سالته و اندامت چطوریه؟
شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...
خوبه همه چی بهت میاد ....فقط عزیزم به انتخاب پارچه دقت کن حتما مدلت با باپارچه هماهنگ باشند چون یه وقت میبینی یه پارچه خوشگل میخری ولی با مدلی که میدوزی قشنگ نمیشه...من آجیم خیاطه تا حدودی تجربه دارم
شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...