2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جالبه ؟ 

قشنگه، خیلی سال قبل خوندم اصلا غرق شدم توش شایدم بخاسر حس نوجوانیم انقد دوسش داشتم ولی اگه نخوندید بخونین

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
قشنگه، خیلی سال قبل خوندم اصلا غرق شدم توش شایدم بخاسر حس نوجوانیم انقد دوسش داشتم ولی اگه نخوندید ب ...

دبیرستان بودم دو جلدی بود خوندم ولی یادم نیست چی بود پزشک مخصوص فرعون بود.

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
خیلییی تعریفشو میکنن  مخصوصا تو نی نی سایت

اره پارسال بود خوندم فکر کنم یه جلد بود خیلی باحال بود

هر کسی گوید سخن از عشق را، نتواند که دلی از تو بَرَد…دلبری از تو چنان دشوار است، که دلِ تب دار و یک بیمار می خواهـــد فقط!

من به صورت یه برنامه داشتمش تو گوشیم، اون قدیما که گوشی ها دکمه ای بود. ۱۲ ۱۳ سال قبل. شبها قبل خواب می خوندم

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.