2777
2789
عنوان

چرا اینطوری میکنید آخه یعنی چی

79 بازدید | 10 پست

من نمیدونم چرا همه تون الکی فاز برداشتید برای چی گزارش میزنید آخه طفلی چیز بدی ننوشته بود😐

واقعا عصبی شدم حالا شما شوهر هاتون حساسه بیاید حمله کنید سرش 

خیلی معذرت میخوام ولی این کار بیشتر عقده خالی کردنه

ب شوخی نوشته از ی پیرمرد خوشش اومده استایل شو تیپش باحال بوده زنگ زده ب شوهرش گفته تو ام پیر شدی اینطوری تیپ بزن 

چرا بد باشه؟ اکثرا فاز برداشتید اصلا کلا حرف ی طور دیگ متوجه میشید اونهایی ک اینطوری فکر میکنن فرقی با شوهرشون ندارن 

من شاید خودمم شوهرم در آینده ام شاید از این شوخی ها خوشش نیاد ولی دلیل نمیشه تا یکی شوخی اینطوری میکنه بی منظور با شوهرش حمله کنم سمتش بگم اره کارت خوب نبود فلان 

یعنی چی آخه واقعا متاسفم اینجا از بس خیانت فلان دیدید طرز فکر تون بد شده پیرمرد جای باباشه اینکه زنگ زده ب شوهرش گفته پیر شدی اینطوری تیپ بزن سرحال باش چیز بدیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من نمیدونم کدوم تاپیک ولی بهرحال هرکس حق نظر دادن داره ديگه

بابا نظرش بده ولی ی طوری با تعجب حمله میکنه سمت طرف انگار نوشته ببخشید میخوام برم با پیرمرد لاس بزنم خدایی چیز بدی ننوشته بود یهو دیدم تایپیک ش طفلی پاک شده از دسترس خارج شد 

بابا نظرش بده ولی ی طوری با تعجب حمله میکنه سمت طرف انگار نوشته ببخشید میخوام برم با پیرمرد لاس بزنم ...

اره میدونم 

یسری ها خیلی خیلی جبهه میگیرن 

اونروز طرف گذاشته بچه ام فلان کار میکنه خیلی ناراحتم یکی دیگه اومده میگه مثلا مادری بی فکری 

بابا طرف از فکر زیاد اومده تاپیک هم شده درست میگی 

ببین من نمیدونم کدوم تاپیک ولی بهرحال هرکس حق نظر دادن داره ديگه

نوشته بود عاشق ی پیرمرد شدم فلان طفلی منظورش استایل ش بود اینام یهو نمیدونم چ فکری کردن خدا میدونه حمله کردن سمت بدبخت 

اره میدونم یسری ها خیلی خیلی جبهه میگیرن اونروز طرف گذاشته بچه ام فلان کار میکنه خیلی ناراحتم یکی دی ...

اینطور آدما چون شوهر شون حساسه عقده یی میشن اکثرا خوششون میاد هر کی با شوهرش راحته شوخی اینطوری میکنه حمله کنن سمتش

اونایی که جبهه گرفته بودن از خداشونه شوهرشون مثل شوهر ما باذوق و عاشق باشه از حسودی اونجوری میکنن

دلم خوش کردم با خودم گفتم ایول بابا شوهر پایه رفیق ام هست یهو ریختن سرش طفلی