2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست
نمیدونستم متاهله تازه یه هفته س فهمیدم ولی وابستش شدم

نمیدونم حرفتون راسته یا نه ولی فقط میتونم بگم متاسفم ک همچون شمایی همجنس من هستین .زنان علیه زنان 😑😑

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيليييي ،با همه ي وجودم ميخوام ي لحظه برگردم به اون دورانم

ببین خانواده ات که در جریانن که چجور ادمیه مگه نمیگی اس میده به بابامو...خودتم که دستت تو جیب خودته واسه چی با این آدم موندی؟ جدا بشی قطعا خانواده ات با شناختی که ازش پیدا کردن بهت حق میدن.شوهرت دیده شما تحت هر شرایطی راضی به طلاق نیستی عذر میخوام داره سواری میگیره

اگه دوسش داری بزارزندگیشو کنه نمیدونم راست میگی یانه  ولی خونه خراب کن نباش اینو برای کل عمرت ...

باور نکن لامصب چرا باور نکن 😒

نصیحت میکنی؟؟

😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

پس خانوادگی ضعف دادین دستش

بابام مرد با ابرو و اروميه،نميخواد زندگيم تــو جووني خراب شه،حتي موقع ازدواج درباره هيچي نظر نداد ،گفت نميخوام بگم نه كه تا اخر عمرت بگي نذاشتي با كسي كه دوست دارم زندگي كنم ،من نميدونستم انقد بي تعادل و بي اعصابه

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

چراامروز تاپیکا همه شوهرای عصبین قطعا شبه جمعه خوبی نداشتین🤣🤣

جداازشوخی حق ندارن مرداهمچین کاری کنن

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
شكايت از چيش؟از كاراش؟ ببين چون انتخاب خودم بوده زبونم بستس

تا موقعی زبونت بسته اس که حفظ ظاهر کرده باشین و مشکلاتتون بیرون از خونه درز نکرده باشه ولی شما میگی شوهرت به بابات اس داده و بد و بیراه گفته دیگه چه زبونه بسته ای؟

شكايت از چيش؟از كاراش؟ ببين چون انتخاب خودم بوده زبونم بستس

چون یه بار اشتباه کردی تموم رندگیتو باید تباه کنی؟ نکن گلم، همون اس ام اسا خودش مدرکه، هرطور هست از دستش خلاص شو، حیفی

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪