2777
2789
عنوان

تنها بیرون رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 5717 بازدید | 36 پست

منم تنها اجازه ندارم

فقط با دوستی کسی میتونم برم

ولی خو بابام میگه منو باید فرستاد تو اجتماع 

مامانم میگه فقط با دوستاش یا یه بزرگتر

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره مامانت،، تو که دختری، من پسرمم حالا حالاها نمیذارم تنهایی بره بیرون از خونه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خداییش این سایت برای دختر این سنی مناسب نیست

بهش گفتم زودتر که گارد بگیره دعوا نکنن باهاش😂😂😂منتظر حادثه باید بود😁😁😁

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بعد مدرسه تا وقتی مامانت برسه برو باشگاه،یا خونه مادربزرگی کسی که حوصلت سر نره،راست میگه مامانت جامعه بده،18سالت تموم شد هرکاری خواستی بکن،الان به حرفشون گوش بده،،راستی کتاب خوندن هم میتونه از کسلی دورت کنه

راستش واقعا دارم اذیت میشم تو خونه ام همش باید درس بخونم اونم اتفاقا خیر سرش ارشد روانشناسی هم داره ولی اصلا برخورد با یه نوجوان رو بلد نیست دارم روانی میشم بس که با اونو بابام دعوا می کنم البته تقصیر اونا هم هست چون از بچگی به من محبت نمی‌کردم و همش سرکار بودن من میگم خودتون که منو زیاد نمی‌برین بیرون لااقل تو خونه باهام دعوا نکنین که ارامش داشته باشم یه بار قرص خودمونی چیزیم نشد معدن و فقط شستشو دادن اونا اصلا به من نمیرسه دوسم ندارن

خدایی چقدر میانگین سنی نی نی سایت اومده پایین

که نتیجه ش میشه ایجاد چنین تاپیکایی  

یادمه یه زمانی 20 ساله اینجا کامنت میذاشت میگفتن هنوز خیلی کوچولویی اینجا برات زوده  

استارتر جان تنهایی بیرون رو بی خیال شو.... بهتره یه جایگزین دیگه براش پیدا کنی. الان که فصل درس و مدرسه س، بشین پای درس و مشقت

بعد اگه وقت اضافه آوردی کتاب غیر درسی بخون، زبان بخون، ورزش کن، فیلم ببین، آشپزی کن، کارای هنری مثل نقاشی، گلدوزی، بافتنی و...... اووووو خیلی کارا میشه کرد. 

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

عزیزم من ۲۲ سالمه ۴ سال یه شهر دیگه دانشجو بودم هنوزم که از خونه میخوام بزنم بیرون به مامانم میگم در جریان باشه یا اگه گفت نرو نمیرم...منم همسن تو بودم نمیزاشتن برم بیرون بخصوص مجبور بودینم بشینیم تو خونه مامان تو که شاغله و بهتر درک میکنه بگو خیلی حوصلت سر میره  بزارت یه کلاس تفریحی،باشگاهی  اینجوری خسته میشی و حوصله کار دیگه ای هم برات نمیمونه

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)