سلام خانما شغل ازاد درامدش مشخص نیست بعد شما چطور با اینکه همسراتون شغلشون ازاد هم قسط میدید هم خرج خورد و خوراک و... هم اینکه پس انداز اصلا میتونید بکنید؟
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما دخل و خرجتون رو روزانه حساب میکنید یا ماه ب ماه
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
شغل ازادیا اکثرا مردا اینطور چیزارو مدیریت میکنن من کاری ب قسط و وام و هیچی ندارم شوهرم اگه بتونه ...
والا من نمیتونم بیخیال بشم چون یکبار شکست خوردیم و اقا کلی بدهی بالا اورد
خیلی خوبه ادم ارامش داشته باشه ولی من بعد از دوسال سختی دیگه تحمل ندارم تو این دو سال هم خودم همه چی رو تو دست گرفتم
الان قسط ماهی ۲۵۰۰داریم کرایه مغازه هم یه تمن میشه ۳۵۰۰ تازه استارت زدیم و وام گرفتیم برا همین یکم تو دلم آشوب
شغل ازاد درامدش خوبه ب شرطی که مدیریت داشت خیلی میترسم نرسونیم بشیم مضحکه این و اون