2777
2789

ربطی به سنت نداره،،،شما چون رضایت مندی نداری از زندگیت بخاطر همین پشیمونی و فکز میکنی بخاطر سنت هست،،،

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

حالا جالبترش اینجاس ک حق استفاده از پول خودمم ندارم. مثلا فرض کن فتم یه لباس خریدم فحش میده ک تو به عالمه لباس داری واسه چی خریدی. توقع داره پولامو خرج نکنم همشو بدم آقا بلکه خونه بخره

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشون میگفت ما خوشگل بودیم رو هوا مارو زدن به ما گفت دهه شصتیای ترشیده 🤣 والا ما هم از ۱۷ سالگی خ ...

يكيشون ميگفت عشقه عشقققق

ما عاااشق شديم 

بعد من يجا گفته بودم با شوهرم دوست بودم ولي بهش گفته بودم بايد وايسي تا مدرك كارشناسيم رو بگيرم

ميگفت توو عشق حاليت نيست حاليت بود همون اول رفته بودي ...😐😅

اصلا مشخص بود با وجود شوهر هنووز ١٤ سالشه و فوق العاده بچس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیگه دخترتو زود شوهرنده

خدارو هزاران مرتبه شکر دوتا پسر دارم

دختر ندارم و نخواهم داشت

مگه خودم دخترم چه خیری تو این دنیا دیدم با این قوانین شرعی و قانون مملکت که کلا مردسالاریه، که حالا دختر نداشته م ببینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
برای اینکه باید میشناختمش بعد عقد میکردم, سنم 20 بود الان ک 4 ساله گذشته میفهمم چ خریتی کردم... چشم ...

من ک همش دارم از بي محبتيش داغون ميشم....6ساله ي کلمه محبت اميز نکفتم...قده....لجباره....پرروعه

اسنارتر عزیز

مشکل شما ازدواج تو سن پایین نبوده ایراد اونجاست که شما از سر لجبازی با اولین کسیو که سر راهتون سبز شده ازدواج کردید

اینو می گم به همه اونهایی که شکست عشقی رو تجربه کردن حتما بعد از جدایی بین سه تا ۶ ماه به خودتون فرصت بدید و کاملا برای عشقتون سوگواری کنید بعد راجع به کیس های دیگه فک کنید

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
من ک همش دارم از بي محبتيش داغون ميشم....6ساله ي کلمه محبت اميز نکفتم...قده....لجباره....پرروعه

تو مناسبت ها مثل تولد سالگرد ازدواج هم اینجوره؟

زنده باشن گلم

ممنونم، همچنین

والا آدم از دختر داشتن میترسه

یه امضای رضایت نامه اردوی بچه مو من نمیتونم بزنم، میگن باید پدر امضا کنه

پرونده مدرسه بچه خودمو بهم نمیدن میگن باید باباش بیاد

و خیلی چیزای دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چيکار کنيم واقعن؟؟؟من ک مرگو زندگي برام يکيه در حال حاضر

حالا تو اگه شوهرت نقاط قوت خوبی داره ب جدایی فکر نکن. ولی من هرسری ک دعوا میکنیم تو دلم میگم یه روز ازت جدا میشم.سر همینم تا الان بچه نیاوردم. هر کی هم تو فامیل میگه جواب سربالا میدم

اين خووب بود😂😂😂😂😂😂 واي معلومه كه پدوفيل نيستتتت  بچه دوست داشت ترجيح داد زنشم بچه باشه ...

دقیقا اصلا هم نگفته بچه بگیرم تابه میل خودم تربیتش کنم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام