2777
2789
عنوان

مرغ چرخکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 24 پست
اگ خیلییی بوی بد میده ک خرابه ولی اگ همون بوی مرغه ک سالمه! بیرون نده چرخ کنن مرغو 

میگم شاید بوی دستگاهشونو گرفته،چون فک کنم باهاش گوشت قرمز چرخ میکردن

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
مال بیرون کثیفه به خاطر همون بو میده ... از کارتنش در بیار استفادش کن

اره خودمم میگم شاید بخاطر دستگاه بیرون باشه این بو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دارم ولی در تمام طول سال یبارم نیازش ندارم اصلا کارتنشو باز نکردم تابحال

وا خوب الان لازم داشتی چطور میگی در تمام طول سال استفاده نمیکنم.🙄من چرخ گوشتم دوبار رفته تعمیرگاه بس از بدبخت کار کشیدم.چطوری بکارتون نمیاد وسایل برقی

یک صلوات میفرستی؟
وا خوب الان لازم داشتی چطور میگی در تمام طول سال استفاده نمیکنم.🙄من چرخ گوشتم دوبار رفته تعمیرگاه ب ...

این یبار یه دفعه ای بود گفتم بدم بیرون چرخش کنن،اخه مادرشوهرم چرخ گوشت داره هرچیزی ک میخوایم چرخ کنیم بهش میدیم چرخ میکنه،این یه روز خونه نبود،منم دو سه ساله ازدواج کردم اصلا نمیدونم چرخمو کجا گذاشتم بخدا

وا خوب الان لازم داشتی چطور میگی در تمام طول سال استفاده نمیکنم.🙄من چرخ گوشتم دوبار رفته تعمیرگاه ب ...

کلا درطول این چن سال واقعا چیزی ک نیاز ب چرخ کردن باشه نداشتیم،گوشت چرخکرده مادرشوهرم خودش بهمون میده دیگه نیازی نداریم ب چیزی ک بخوام استفادش کنم

این یبار یه دفعه ای بود گفتم بدم بیرون چرخش کنن،اخه مادرشوهرم چرخ گوشت داره هرچیزی ک میخوایم چرخ کنی ...

آهان پس بگو پشتت گرمه😅خوشبحالت.من گوشت مرغ و گوسفندی چرخ میکنم.نخود واسه فلافل چرخ میکنم.مادرشوهرمم پیشم نیست خوب😅

یک صلوات میفرستی؟

واسه ما برعکسه انگار اون عروسه و من مادرشوهر،اون توقع این کارها و چیزها رو از من داره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آهان پس بگو پشتت گرمه😅خوشبحالت.من گوشت مرغ و گوسفندی چرخ میکنم.نخود واسه فلافل چرخ میکنم.مادرشوهرمم ...

اره😂😂