2777
2789
عنوان

امروزم بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 54247 بازدید | 342 پست

بچه ها من تیرماه ۱۹پریود شدم

مرداد ماه ۱۳

شهریور۷

مهر ۴

بعد ۱۱مهر عکس رنگی انداختم مشکلی نداشتم

این‌ماه باید چندم‌ پریود بشم؟؟؟؟؟ی لک‌فقط دیروز دیدن درد پریودم داشتم تا صبح نشدم.من‌همیشه لک دارم از‌چند روز قبلش اما الان هیچی یکم‌ترشح شیری فقط دردم‌ندارم 

کی باید پریود شم؟؟؟؟؟؟؟ممکنه باردار باشم؟این ماه کلومیفنم خوردم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من تیرماه ۱۹پریود شدم مرداد ماه ۱۳ شهریور۷ مهر ۴ بعد ۱۱مهر عکس رنگی انداختم مشکلی نداشتم ...

اينطور كه جلو مى ندازين فك كنم ٢٨ به پايين

منم قبل از اينكه متوجه بشم باردارم درد پريودى داشتم ولى نمى اومد همش منتظر بودم بشم

خيليا هم بلافاصله بعد از عكس رنگى باردار ميشن

بى بى چك رو امتحان كن انشالله مثبت ميشه

بنظرتون مثبته مال من؟؟؟

از این منفی تر نمیشه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
توکل کردم به خدا حسمم میگه پسره ژنمونم اینطوریه دودختر بعد پسر 

مامان منم وقتی من و خواهرمو داشت مامان بزرگم همش بهش گیر میداد بچه بیار مامانمم میگفت نمیارم دختر میشه، مامان بزرگم میگفت بیار پسر میشه اگه دختر شد خودم میبرم بزرگ میکنم،  دیگه داداشم به دنیا اومد😊😊😊

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
مامان منم وقتی من و خواهرمو داشت مامان بزرگم همش بهش گیر میداد بچه بیار مامانمم میگفت نمیارم دختر می ...

مام ۳ تا خواهریم مامانم حاملس اردیبهشت دنیا میاد بچش تورو خدا دعا کن پسر باشه

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
مام ۳ تا خواهریم مامانم حاملس اردیبهشت دنیا میاد بچش تورو خدا دعا کن پسر باشه

وایی چه باحال مامانتون با وجود 3تا بچه بازم تصمیم به بارداری گرفته؟؟ من و خواهرمم بعد داداشم خیلی به مامانمم اصرار کردیم بازم بچه بیاره دوست داشتیم تو سن 16 سالگی بازم یه نی نی تو خونمون باشه ولی بابام قبول نمیکرد آخرشم که مامانم داشت راضی میشد بابام رفت جراحی کرد که دیگه بهشون گیر ندیم😂😂😂😂😂

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...