2777
2789
عنوان

گروه خونی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 75 پست
منم گروه خونیم او منفی یعنی منم اینجوری میشم  راستی اون امپول ک میگن باید بزنن وگرنه میمیریم چ ...

امپول روگام؟نزنی بچه بعدی درگیر میشه.توی بیست هشت هفتگی و بعد زایمان میزنن

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢ممنون که راهنمایم کردی  دعا کن برام

عزیزم هر لحظه واسه بچت طلاس.وقت از دست نده .ب محض تزریق خون .حدود پونزده روز تا بیست روز طول میکشه اسیت از بین بره.

مطب داره که الان مطبشو پیدا کردم تو مرزدارانه

من سه ساله نیستم ایران عزیزم.شاید جدید مطب زده.قدیم فقط بیمارستان ارش بوده

کف پا میزنن فقط دوتا امپوله  وای من از امپول میترسم

ن مقل امپولای دیگه توی عضله.دردش زیاده.قدیم سرنگ شیشه ای بود اخرین باری که زدم مثل پنی سیلین پودر خشک و اب مقطر بود قاطی کردن زدن

پیگیری میکنم

منو درجریان بذار.اگه رفتی پیشش سلام منو برسون من سالهاس مریضشم خیلی خوب منو میشناسه.بچه هامم خودش بدنیااورده.واسه بهترینا رو میخام دوستم

ن مقل امپولای دیگه توی عضله.دردش زیاده.قدیم سرنگ شیشه ای بود اخرین باری که زدم مثل پنی سیلین پودر خش ...

مرسی جانم میترسیدم همش خیالم راحت شد بلافاصله بعد زایمان تزیق میشه یا ...

مرسی جانم میترسیدم همش خیالم راحت شد بلافاصله بعد زایمان تزیق میشه یا ...

بلافاصله بعد زایمان.اگه سزارین باشی،که متوجه نمیشی.طبیعی هم من زایمان کردم گیج خاب بودم نغهمیدم بخدا

منو درجریان بذار.اگه رفتی پیشش سلام منو برسون من سالهاس مریضشم خیلی خوب منو میشناسه.بچه هامم خودش بد ...

اسمتو که نمیدونم عزیزم

الان تمامی مدارکمو فرستادم تو مطبش فقط یکشنبه و چهارشنبه ها هستش کی نوبتم بشه خدا میدونه

اسمتو که نمیدونم عزیزم الان تمامی مدارکمو فرستادم تو مطبش فقط یکشنبه و چهارشنبه ها هستش کی نوبتم بش ...

چرا نمیگی ببرن بیمارستان.من سه شنبه ها تزریق خون میشدن فکرکنم هفته ای دوروز بیمارستان نیستش.بقیه روزا هست.معاون رئیس بیمارستانم میگفتن هستش.اینو مطمئن نیستم

چرا نمیگی ببرن بیمارستان.من سه شنبه ها تزریق خون میشدن فکرکنم هفته ای دوروز بیمارستان نیستش.بقیه روز ...

اتفاقا الان برنامه کاری بیمارستان رو هم درآوردم یک شنبه و پنج شنبه نوشته بود