2777
2789
عنوان

گروه خونی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خیر هست همون بشه.منو بی خبر نذار دوستم.دعا میکنم سلامت بغلش کنی تاپیک زایمانتو بخونم بزودی

مرسی عزیزم انشاالله خدا دعاتو مستجاب کنه

خیلی کمکم کردی

هرچی خیر هست همون بشه.منو بی خبر نذار دوستم.دعا میکنم سلامت بغلش کنی تاپیک زایمانتو بخونم بزودی

عزیزم یکشنبه پیشش نوبت گرفتم

گفته که باید خودش بیاد ببینمش

امیدوارم مشکلت حل بشه.منو بی خبر نذار عزیز دلم

همچنین برای شما

انشاالله بهت خبر میدم

الان همش میگم یکشنبه دیر نباشه

اگه یکشنبه سونو انجام بده و آسیت باز تو همون شکم باشه بنظرت چندبار باید خون تزریق کنم؟اگه خدای نکرده به جاهای دیگه زده باشه چی ؟بازم درمان داره؟بعدا اول سوزن میزنن گروه خونی جنین رو مشخص میکنن؟احتمال قاطی شدن خون مادر با جنین نیست؟ی وقت گروه خونیش اشتباه در نیاد

همچنین برای شما انشاالله بهت خبر میدم الان همش میگم یکشنبه دیر نباشه اگه یکشنبه سونو انجام بده و ...

عزیزم خونی که تزریق میکنن او منفی هست.هیچ ضرری نداره ب هرخونی میخوره.بستگی داره چفدر بدنت تخریب کنه گلبول قرمز جنین رو واسه من اوایل هفته ای یکبار یود بعدش شد ده روز یکبار سی پنج هفته هم سز شدم.این مدل بچه ها رو طبیعی دنیا نمیارن ریسک داره.عرض سه هفته بمن گفتن هیچی نیس شکمش اب اورده زد ب مغزش مرد.من میگم دخترم شانس نداشت عمرش بدنیا نبود وگرنه الان حاملم  ی حجم زیادی کورتون مصرف میکنم خودم بدنم داغون شده.درد استخون و قغسه سینه .تنفس غیر طبیعی و همه چی.ولی خداروشکر بچم سالمه.منفی فکر نکن این دکتر خیلی ماهره خیلی.وافعا توی ایران شاید سه تا دکتر باشه بتونه خون تزریق کنه.استاد دانشگاه هستش.نترس بخدا توکل کن برو پیشش من دلم روشنه بچتو سالم بغل میکنی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
عزیزم خونی که تزریق میکنن او منفی هست.هیچ ضرری نداره ب هرخونی میخوره.بستگی داره چفدر بدنت تخریب کنه ...

انشاالله که حل بشه واقعا چقد دوران سختیه 

آدم باید لذت مادرشدن رو ببره ولی فقط استرسش میمونه

خدا کنه بچت به سلامت بدنیا بیاد همین دخترتون که بهش خون ترریق کردن فوت کرد؟یا ی بچه دیگه؟

انشاالله که حل بشه واقعا چقد دوران سختیه  آدم باید لذت مادرشدن رو ببره ولی فقط استرسش میمونه ...

دوتا دخترم فوت شدن.دختر ندارم.استرس دوران حاملگی وحشتناکه.الان دوروزه سردرد دارم فشارم دوازده سیزدهه کلافم

حالا یکشنبه بعدازظهر نوبت داده اگه بگه نیاز به خون داری مثلا باید وایستم دوشنبه صبح برم برا تزریق ؟ب ...

واسه تزریق خون کلا یکروز نگه میدارن.امروز صبح تا فردا صبح.درد زیادی نداره بی حس میکنن.ی پارچه میکشن جلو چشمت هیچی نمیبینی ولی من بیماری خاص داشتم پارچه نمیکشیدن که ببینن منو.میدیدم چکار میکنن میترسیدم 

واسه تزریق خون کلا یکروز نگه میدارن.امروز صبح تا فردا صبح.درد زیادی نداره بی حس میکنن.ی پارچه میکشن ...

پس اگه یکشنبه ویزیت بشم

دوشنبه صبح باید برم بیمارستان تا سه شنبه صبح بمونم

ای خدا این دیگه چی بود