2777
2789
عنوان

گروه خونی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 75 پست
اسم دکترت رو بهم میگی ؟پریناتولوژیست بود؟

اسم دکترم ریحانه پیرجانی هستش .کلینیک پریناتولوژی بیمارستان ارش.تهران .تهرانپارس.اون اسیت رفته رفته بچتو میکشه .دکترت احمق واقعی هست.دختر من پارسال همینجوری شد.شکمش اب اورد گفتن چیزی نیست هفت ماهگی مغزش اب اورد ایست قلبی کرد تو شکمم تو هفت ماهگی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

اگه بچتو میخای خودتو برسون پیش دکتر پیرجانی .من سه سال پیش ایران بودم هررهفته تزریق خون انجام میدادم نهایت میشد دویست هزارتومن.تزسناک نیس از همه جای ایران میان پیشش.اگه بچتو نمیخوای نهایت سه هفته دیگه وقت داری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم دکترم ریحانه پیرجانی هستش .کلینیک پریناتولوژی بیمارستان ارش.تهران .تهرانپارس.اون اسیت رفته رفته ...

😢برگشت گفت اگه پیشرفت نکنه و به مغز و ریه نزنه خوبه

😢برگشت گفت اگه پیشرفت نکنه و به مغز و ریه نزنه خوبه

اسیت شکم سریع ب مغز میزنه .لاب لای تاپیکام گفتم ی بچم هفت ماهگی اسمونی شد.ببین دیر پیدات کردم وگرنه داروهامو معرفی میکردم بخوری جلوی اسیت گرفته میشد متاسفانه بعد اسیت تنها راه درمان خونه

اگه بچتو میخای خودتو برسون پیش دکتر پیرجانی .من سه سال پیش ایران بودم هررهفته تزریق خون انجام میدادم ...

😢😢امشب تمام مدارکمو میفرستم به یکی از آشناهامون که به دکتر نشون بده که اگه گفت بیا تهران 

میرم تهران

بخدا موندم یکی میگه زود بتا بزن به دنیا بیار یکی میگه بمون چیزی نمیشه

دست تو نیس.ببین اسیت یعنی تجمع اب بین بافت.وقتی اکسیژن کم میرسه بدن اب میاره.دختره یا پسر؟

😢😢امشب تمام مدارکمو میفرستم به یکی از آشناهامون که به دکتر نشون بده که اگه گفت بیا تهران  می ...

ی بیمارستان بود قدیم بهش میگفتن بیمارستان میرزاکوچک خان.فکرکنن اسمش عوض شده.نمیدونم محب یاس شده یا بیمارستان مادر.اونجا بفرست مدارکتو ولی دانشجو هستن.اگه وافعا بچت مهمه برو پیش دکتر پیرجانی.من سه تا بچمو از دست دادم نمیخام انرژی منفی بدم.ولی باورکن فقط راه حل تزریق خونه.قبل اسیت سرم امپول و قرص هست بعدش فقط خون لارمه 

😢😢😢وای خدا  خوب شد یک ماه رو صبر نکردم

من اینجا غریبم دکتر گفت برو هیچیت نمیشه فقط شکمش اب اورد زنده میمونه.دقیقا سه هفته بعد دیگه لگد نزد رفتم گفت ایست قلبی کرده.از بچه ت دور باشه.امیدوارم سریع درمان بشی سالم بغلش کنی

ی بیمارستان بود قدیم بهش میگفتن بیمارستان میرزاکوچک خان.فکرکنن اسمش عوض شده.نمیدونم محب یاس شده یا ب ...

آدرس مطبشو پیدا میکنم اگه آشنامون بره و مدارک و توضیحاتمو نشون بده میبینه؟

گروه خونی من او منفی هست کومبس مثبت تیتراژ 256

منم گروه خونیم او منفی یعنی منم اینجوری میشم 

راستی اون امپول ک میگن باید بزنن وگرنه میمیریم چیه ماهای اوله بعد ب دنیا اومدنم هست

آدرس مطبشو پیدا میکنم اگه آشنامون بره و مدارک و توضیحاتمو نشون بده میبینه؟

ببین این دکتر فوق تخصص این بیماریها رو داره مطب نداره کلینیک داره داخل بیمارستان. با مدارکت صبح بری ویزیت میکنه.زن بسیار با وجدانی هست.فقط دست بجنبون.ببین قبل اسیب میشه امپول ای وی ای جی زد.میشه کورتون مصرف کرد بعد اسیت هیچ کاری نمیشه