2777
2789

من ماه پیش اقدام‌کردم نشد 

دکترم دکتر کومار هستش 

بهم هشت تا لتروزل داد که تو روز سوم پریودم بخورم همشو باهم 

روز چهاردهم علائم تخمک گذرای داشتم ازم عکس سونو هم گرفت و گفت همین امشب اقدام کن 

الان که روز ۱۸ پریود هستم با درد تخمدان راست که شدید هم هست بیدار شدم 

ببخشید رفتم چک کردم دیدم یه لک قهوه ای کش دار هم دارم 

یعنی چی این پریوده ؟ یا تازه تخمک گذاریه و دکتر اشتباه کرده

توروخدا جواب بدید این ماه و از دست ندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔بچه ها هرکی تجربه داره راهنمایی کنه لطفا بی تفاوت رد نشین

بنظرم بازم اقدام کن ولی ممکنه لانه گزینی هم باشه ولی اگه شوهرت خونه اس حتما اقدام کن ضرر نداره

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
نه گفت نزن اصلا به آمپول اعتقادی نداره خیلی ها ازش پرسیدن الان که دارم با شما چت می‌کنم تخمدان راستم ...

وا یعنی چی ب اپول اعتقادی نداره خب اگ تخمک زیاد رشد کنه و تبدیل ب کیست بشه چی شما حتما فردا برو سونو ک خدایی نکرده کیست نشده باشه

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
بنظرم بازم اقدام کن ولی ممکنه لانه گزینی هم باشه ولی اگه شوهرت خونه اس حتما اقدام کن ضرر نداره

لانه گرینی‌ چند روز بعد اتفاق میوفته عزیزم ؟ زود نیست هنوز به نظرت 

این درد خیلی شبیه تخمک گذاریه

وا یعنی چی ب اپول اعتقادی نداره خب اگ تخمک زیاد رشد کنه و تبدیل ب کیست بشه چی شما حتما فردا برو سونو ...

نمی‌دونم خودش این جمله رو میگه 

میگه تخمک آزاد میشه 

خیلییی معروف و‌کار بلده مثلا اینقدر برای نازایی میان پیشش

لانه گرینی‌ چند روز بعد اتفاق میوفته عزیزم ؟ زود نیست هنوز به نظرت  این درد خیلی شبیه تخمک گذا ...

بستگی داره به لقاح زمانش ولی من احتمال خیلی زیاد میدم تخمک گذاری باشه وممکنه دو تخمک این ماه ازاد کرده باشی حتما اقدام کن انشالله تایپیک بارداریتو دو هفته دیگه بزنی

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

من موندم یعنی این دکتر با این همه تجربه فهم اینو نداشته که بفهمه کی تخمک آزاد میشه ؟ 

البته گفت دو تا فولیکول دارم 

ممکنه یکیش روز چهارده یکیش الان آزاد شه؟

بستگی داره به لقاح زمانش ولی من احتمال خیلی زیاد میدم تخمک گذاری باشه وممکنه دو تخمک این ماه ازاد کر ...

وای راست می‌گی عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه