2777
2789
عنوان

بچم پنج سالشه خوابش خیلییییی کمه

65 بازدید | 13 پست

۱۱ میخوابه ۷ یا ۸ صبح بیداره توی روزم اصلاا نمی‌خوابه .کلا میگه بهم توجه کن برم آشپزخونه اینقدر میگه مامان .مامان نگام کن .مامان بیا پیشم کلا دیونه شدم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابش که خوبه تو روز خودت حتما باهاش بازی کن بعدش بگو حالا نقاشي بکش یا کارتون نگاه کن من غذا بپزم ...

تازگیل میگه بیا باهم کارتون نگاه کنیم .یه نقاشی میخواد بکشه اینقدر میگه مامان نگاه کن دیوونه میشم

تازگیل میگه بیا باهم کارتون نگاه کنیم .یه نقاشی میخواد بکشه اینقدر میگه مامان نگاه کن دیوونه میشم

بگو تو بکش بعد که کامل شد بیار من ببینم برات ستاره بچسپونم  اگه مستقل نشه سختته بعدا که مدرسه میره 

متاسفانه زبادوقت نمیکنم باهاش بازی کنم

خوب پس رفتار اون مشکل نداره 

رفتار شما مشکل داره که باید یه فکری بکنین بچه با خلا های عاطفی بزرگ بشه بعدا اعصاب خوردی های بیشتری خواهید داشت