2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید بچه ها درد شدید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم یعنی این دکتر با این همه تجربه فهم اینو نداشته که بفهمه کی تخمک آزاد میشه ؟  البته گف ...

اره دیگه دوقلوهای ناهمسان همین جوری بوجود میان 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
یعنی اگه لقاح تو‌روز چهارده اتفاق افتاده بود امروز دیگه من نباید این درد داشتم درسته

ربطی نداره گلم اقدام کن بنظرم حتما

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

عزیزم من توو اقدام بودم موعد عادت ماهیانم که رسید منم یه لک مثل شما داشتم ناامید شدم گفتم پریود شدم منم تخمدانم به شدت میگرفت و درد میکرد گذشت و گذشت پریود نشدم در ضمن اینم بگم که من عادتم نامنظم بود رسیدیم به دوماه هنوز خبری از پریود نبود تست دادم منفی بود دیگه بعد ده روز اینا رفتم دکتر دارو بده پریود شم گفت شاید حامله باشی منم گفتم به درک یه تست دیگه میدم در کمال ناباوری مثبت بود و حامله بودم

عزیزم من توو اقدام بودم موعد عادت ماهیانم که رسید منم یه لک مثل شما داشتم ناامید شدم گفتم پریود شدم ...

الهی شکر عزیزم که ناامیدیت به امید تبدیل شده 

ولی اخه من روز ۱۸ دوره ام هستم یعنی میشه ؟ فقط ۵ روز از اولین اقدامم میگذره

پس عزیزم از اون لک نترس یا لک بعد از لقاح بوده یا لک تخمک گذاری بعد لک نزدیکی کنید ایشالا این ماه می ...

من خودم احساس کردم لک تخمک گذاریه اخه خیلی به پری مونده