2777
2789
عنوان

سوال شخصي دارم فقط خانوما بيان

1054 بازدید | 88 پست

خانوما من خيلي تو اين مدت دارو خوردم 

بخاطر دندونم كه چرك خشك كن خوردم بعدش سرما خوردم باز كلي دارو خوردم واقعا معده م خسته شده

از شانس بد الانم  خارش  واژن دارم با ترشحات 

حالا درمان خانگي يا چيزي مثل كرم و شياف ميشناسيد ؟؟؟؟ چون اين چند روزه هم تعطيلاته دكترم نميتونم برم

قرصم نميخوام بخورم اگر بشه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین توی تشت آویشن

یه لیوان آویشن دم کرده بری. تو تشت آب رب ساعت بشین

اینو 3،4 بار انجام بدی خوب میشی

رو حساب تجربه خودم میگم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
بخاطر انتی بیوتیک زیاد خارش گرفتی

واقعا؟؟؟ ترشحاتم دارم باز بخاطر انتي بيوتيكه ؟

البته الان ٧ روزه كه انتي بيوتيك نميخورم ديگه

قرصامم ميترونيندازول بود با اموكسي سيلين

ب خاطر قرصا خارش گرفتی،. چون از عوارضش از بین بردن میکروبهای خوب واژنه، الان برو تو آب نمک یا آب و جوش شیرین بشین، نمک دریایی باشه نه ید دار 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
عنبرنسا دود كن روش يكم اسپند هم بريز دامن بپوش بدون لباس زير بشين طوري كه دودش بره داخل مثل اب رو ا ...

شنيدم خيلي خوبه ولي فقط به بعضيا ميسازه ولي بعضيارو بدتر ميكنه

نداری آب و سرکه، اما الان هیچ کدوم خیلی جواب نمیده، پماد آن آن داری بیرون واژن بزن، اگه میترو نیداطول داری بخور و پماد واژینال داری استفاده کن 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد