2777
2789
عنوان

اهنگي ك نفهميدين چي ميگه؟!😃

479 بازدید | 59 پست

اهنگي گوش دادين ك ي قسمتيشو اصن نفهمين چي ميگه؟!يا بعد ها فهميدين قضيه چيه..

ندونين منظورش چي بوده؟

من خودم:اهنگ حريق سبز ابي اونجا ك ميگه صداى گرمت غيرت قنارى

هم خندم ميگيره هم نميدونم منظورش چيه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

ای شیر جوشِ دَررو جانِ پدر به رقص آ

.

.

.

عاخه چرااااا😂

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجید اخشابی و کلا نمیفهمم چی میگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه اما الان که گفتی بحث غیرت قناری توی حیوون ها زبان زد هست گفتم بگم بعد محو بشم تو افق  🏜🏃‍♀ ...

عهههه خدايي؟!  اخي عزيزم بهش نمياد  

مرسي كلي من همش درگير اين بودم  

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
والالي دست رو دلم نذار اونروزي تو باشگاه يه اهنگ شنيدم خيلي قشنگ بود  يادم نمياد😭😭😭 ...

این دیکه گریه داره؟ همینو بزن تو نت اهنگو برات میاره

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

آهنگ ابراهیمی اونجاش که میگه 

، این حِسی کــه اَلان بینمونه ♪♯

ماله خود خودمونه ♪♯

ما رو به هم میرسونه ♪♯

دونه دونه آآآآآ ♪♯

دونه دونه دونه دونه ♪♯

یک ستاره تو آسمونه ♪♯

یک جوری میزون میکنه که مارو که به هم برسونه ♪♯

خداییش اسکول کرده 😁😂😂😂

دخترا هم براش غش و ضعف میرفتن😐

با آن همه دلداده دلش بسته ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش 💞

اهنگ رضا بهرام که میگه فکر عاقل کردنم هرگز مباش من از این دیوانگی ....من هی میشنیدم میگه تکراررر ول کردنتت و بقیه دشم نمیفهمیدم دیروز کلیپ عکس نوشته اشو دیدم اتقد خندیدم اخه نه یه کلمه نه دو کلمه دو جمله ا اولو اشتباه میشنیدم کلا 😂😂😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

من اهنگای تی ام بکسو نمیفهمم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد