2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهرت داره من همدانم تدریس خصوصی۱۵۰ تدریس تواموزشگاه۱۰۰ماهی ۴جلسه ۲ساعته یکی دوتومن هم پول خرید گیتار

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
بستگی به شهرت داره من همدانم تدریس خصوصی۱۵۰ تدریس تواموزشگاه۱۰۰ماهی ۴جلسه ۲ساعته یکی دوتومن هم پول خ ...

چه خوب میگیرین

نه بابا من تهرانم اینجا خیلی زیاد تره مگه ن؟

چه خوب میگیرین نه بابا من تهرانم اینجا خیلی زیاد تره مگه ن؟

اره تهران خیلی بیشتره ما توسعیدیه میریم ۱۵۰تهران بالاترازافسریه و ونک وفکرکنم بالای۲۰۰باشه

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه