2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید یکم درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که به شوهرم میگم بیا اقدام کنیم بچه دارشیم نازایی زیاد شده .میگه باشه بعد موقع خرج کردن جا ...

ای خداااا،واقعا چرا بعضی مردا این شکلین؟؟

خدایــــــااااا شکرت😍😍😍😘😘😘😘😘😘

یکی از دوستای منکه باردار شد ناخواسته،،،شوهرش خیلی راحت پشتشو خالی کرد من نمیتونم خرج کنم الان، یه سقط گذاشت گردنش، تازه بعدشم ازش کلی توقع داشت نکرد یکم درک‌کنه شرایط جسمی و روحی شو

به خدا دفعه قبل که ای یو ای کردم رفتم مشهد اقا رو به جوادش قسم دادم بعدش رفتم دارالشفا امام ازمایش د ...

خواهر منم از امام رضا خواست ک گرفت

ولی خودش میگه خدا خواست بگه تو هم میتونی مادر بشی ولی صلاحت نیست چون نزدیک بود بمیره از خونرریزی داخلی

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
من چی بگم که به شوهرم میگم بیا اقدام کنیم بچه دارشیم نازایی زیاد شده .میگه باشه بعد موقع خرج کردن جا ...

شوهر من همون اوایل میگفت نه یکم صبر کن وضع مالیمون خوب بشه بعد که یکم وضعمون روبه راه شد فهمیدیم مشکل هست و هرچه پس اندتز داشتیم خرج دکتر ودوا میشه الان

به خدا دفعه قبل که ای یو ای کردم رفتم مشهد اقا رو به جوادش قسم دادم بعدش رفتم دارالشفا امام ازمایش د ...

همین الان برات صلوات فرستادم که به حاجتت برسی هر چیزی رو به سختی به دست بیاری برات ارزشمندتر 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

اگه اصفهانی بیمارستان بهشتی 

خانم تهرانی دستش برا ای ایو ای خوبه خیلی 

ی سر بهش بزن دکتر خواهرم بود خیلی را باردار کرده بود

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔