2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید یکم درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 74 پست
تاقبل از اینکه بفهمه مشکل ناباروری دارم خوب بود ولی الان دوساله کامل عوض شده متاسفانه بعضیا توسختیا ...

اکثرا همینن عزیزم، حد تحملشون پایینه...خودتو با دعا خوندن آروم کن، ناامید نشو خدا بزرگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاسفانه خانواده خودم خیلی مشکل دارن بعضی وقتها فکر میکنم چون میدونه هیچوقت نمیتونم برگردم خونه ب ...

توکل کن به خدا

میدونم تحت فشاری و از همسرت انتظار نداری دردی به دردهات اضافه کنه اما چه میشه کرد وقتی واقعا نمیدونن توی این شرایط شما به ارامش احتیاج داری

خودت مراقب خودت باش.

خودتو تقویت کن 

اجازه نده روح و روانت بهم بریزه... قوی باش و به خدا بسپار

من چی بگم که به شوهرم میگم بیا اقدام کنیم بچه دارشیم نازایی زیاد شده .میگه باشه بعد موقع خرج کردن جا میزنه و میگه من اصلا بچه نمیخوام .یه بار دوسال پیش میخواستیم اقدام کنیم کلی نازشو کشیدم تا قبول کرد بعد تا تقی به توقی میخورد میگفت نمیخوام .ول کردم .الان باز میخوایم اقدام کنیم همون اشه و همون کاسه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

عزیزم حالا خیلی وقت داری برا بچه دار شدن همسنای شما خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن توکل به خدا ایشالا که مامان میشی امام رضا رو به جوادشون قسم بده چن روز دیگه هم شهادتشونه

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
انشالله زود باردار بشی و هیچ وقت وارد پروسه ی ناباروری نشی

الهیی آمین ممنون مهربوووونم،،بهم میریزم وقتی میبینم الهی شکر مشکلی نیس اما بچه صحیح سالم صالح هم نیس

خدایــــــااااا شکرت😍😍😍😘😘😘😘😘😘
حرف مردم و رفتار شوهرم بیشتر داغونم میکنه تا بچه دار نشدن 

می فهمم چی میگی،، ببین هرکی تو زندگی ش یه جوری سختی میکشه، میفهمم وقتی این حرفا رو میشنوی چه حالی بهت دست میده اما همه دلشکستگیاتو بسپر بخدا انشالا همه چی حل میشه

عزیزم حالا خیلی وقت داری برا بچه دار شدن همسنای شما خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن توکل به خدا ایشالا که ...

به خدا دفعه قبل که ای یو ای کردم رفتم مشهد اقا رو به جوادش قسم دادم بعدش رفتم دارالشفا امام ازمایش دادم دلم میخواست خبر بارداریمو اونجا بفهمم ولی انگار صلاح ندونستن شما برام دعا کنید بچه سالم و صالح قسمتم بشه

عزیزم حالا خیلی وقت داری برا بچه دار شدن همسنای شما خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن توکل به خدا ایشالا که ...

من سی سالمه و هنوز ازدواج نکردم

همیشه میترسم ارزوی مادرشدن به دلم بمونه

کاش خدا برای ازدواج موفق تمام جوان ها لطفی کنه

اره مادر نشدن سخته ک ارزو شو داری ولی 

تلاش بکن دعا هن کنارش اما راضی باش ب رضای خدا 

خواهر من پارسال برای دومین بار آی یو آی کرد باردار شد بعد ۱۰ سال  سه قلو ولی خدا نهواست یکیش خارج رحم شد زد اون دوتا را ناکار کرد 

ی لوله اش پاره شد تادم مرگ رفت خیلی افتضاح حتی باورشم نمیشد غیر رحمش تو لوله اشم جنین باشع

ولی قسمتش نبود خدا نخواست  

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔

عزیزم چه میشه کرد😔اینم خواست خدا برا ماهاست منم ۱۱ ساله درگیر درمانم ۸ بار ای وی اف کردم نمیشه که نمیشه...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت