2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید یکم درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 74 پست

فقط از خدا بخواه.نماز شب بخون عالیه.من بچم لکنت زبان شدید داشت.وحشتناک بود.شبا فقط گریه‌میکردم.حتی گفتار درمانی هم جواب نداد.یه شب از گریه خوابم نبرد.بلند شدم نماز شب خوندم.التماس کردم از خدا.قرآن خوندم.از ته دلم دعا کردم.باورت نمیشه از فرداش روز به روز بهتر و بهتر شد.بعضی وقتا اصلا یادم میرفت که مشکل داشت.تا الان که کلاس اوله و معلما عاصین از دست بلبل زبونیش.خدا رو هزاران بار شکر.امیدت به خدا باشه عزیزم.

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه تاقبل این موضوع خیلی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجوری عوص شد باورت میشه بعضی وقتها بهم می ...

یا خدا .خدا بهت صبر بده.این دیگه چه طرز فکریه

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
اگه اصفهانی بیمارستان بهشتی  خانم تهرانی دستش برا ای ایو ای خوبه خیلی  ی سر بهش بزن دکتر ...

این دوبار رو پیش پروفسور طاهریان تو بیمارستان میلاد انجام دادم ،باید به شوهرم بگم ببینم چی میگه اخه برا دکتر رفتنم به حرفم گوش نمیده میگه همونه که من میگم برو

خب چرا رفتارش اینجوریه آخهههههه

ازبس تو خانواده اشون به حرفش گوش میدن عادتش شده میگه هرچی من میگم درسته یه بار به باباش گفتم باباش میگه میدونم حق با توئه کاریش نمیشه کرد اخلاقش اینجوریه ولی خیلی خوبیا هم داره 

شوهرم چند ماهه تا پریود میشم تا ۴ روز اصلا باهام حرف نمیزنه اصلا طرفم نمیاد همش دعوا داره باهام میدو ...

الهی برات بمیرم منم امشب دلم از شوهرم بدجور سوخت دوساعت تمام اشک ریختم بدجور دلمو شکست خیلی سخته واقعا مردهایی که درکشون اینهمه پایین باشه

غصه نخور عزیزم فقط به خدا توکل کن اون همه چیو میبینه ویه روزی حالتو خوب میکنه به خاطر سختیهایی که میبینی

از خدا هم واقعا صلاحشو بخاه من گاهی میگفتم ایکاش نازا بودم تا راحت جدا میشدم

یه اشناهامون با چقدر دعا ونذر نیاز بعد هشت تا سقط بچه دارشد الان دخترس کلاس چهارمو تومور مغزی داره همین یه دونه بچه هم هست عزیزم از خدا صلاحشو بخاه به زور نخاه دعا بکن نذر ونیاز هم بکن ولی بگو خدایا هرجور تو صلاحته راضیم به رضایته تو

عزیزم من بچه دارم ولی گرفتاریهایی دارم که سینم داره ازغم میترکه غریب وتنها وبیکس با شوهری که.....هرکس یه جوری گرفتاره فقط صبرتو از دست نده

واست شب جمعه دعا میکنم خدا الهی به علی اصغر امام حسین دامنتو سبز کنه توهم با دل شکستت واسم دعا کن که مشکلات منم حل بشه شوهرم عاقل بشه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری