2777
2789

این ماه دومین باری بود که ای یو ای کردم ولی با اینکه همچی خوب بود بازم منفی شد و امروز صب لک دیدم مدام به خودم میگفتم چیزی نیس لک بارداریه ولی حالا افتادم به خونریزی واقعا حالم بده نمیدونم دیگه باید چیکار کنم شوهرمم اصلا درکم نمیکنه

سلام عزیزای دلم،،،من و بچه های نی نی سایت ی گروه باعنوان ختم صلوات و قرآن روزی تقریبا دوصفحه برپا کردیم ،،،اگر کسی تمایل داره درخواست بده شمارمو بهش بدم پ بده ببرمش داخل،،،دومین ختممون امشب شروع شد😘

خدایــــــااااا شکرت😍😍😍😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چیکار کرده که درکت نمیکنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شوهرم چند ماهه تا پریود میشم تا ۴ روز اصلا باهام حرف نمیزنه اصلا طرفم نمیاد همش دعوا داره باهام میدو ...

عی بابا.....چه ناراحت کننده، بهش نگفتی خودت خیلی تحت فشاری؟ بابت چیزی که تقصیر تو نیست اینهمه تحت فشارت نذاره؟

شوهرم چند ماهه تا پریود میشم تا ۴ روز اصلا باهام حرف نمیزنه اصلا طرفم نمیاد همش دعوا داره باهام میدو ...

درست میشه ب امیدخداااا،،ناامیدنشو گلم،خدا بزرگ تر از این حرفااااس

خدایــــــااااا شکرت😍😍😍😘😘😘😘😘😘

عزیزم خدا انشالله دامنت و سبز کنه

اما یه چیزی بگم بدونی نباید خیلی دلت بگیره چون همیشه یه بد از بدتری هس

خانمایی که مادرن و بچه دارن اما بچه مریض

پس بدون تو از اونا وصعیتت بهتره

تا میام باهاش حرف بزنم میگه ساکت شو حوصله اتو ندارم واقعا دلم میشکنه من خودم به اندازه کافی ناراحت ه ...

آخی عزیزم حق داری خب 😔 انشاالله بحق همین شب عزیز خدا فرزند صالح و سالم قسمتت کنه