2777
2789

امروز پاشدم از بالا تاپایین خونه رو تمیز کردم حتی فرشامم با تور حسابی دستمال کشیدم وبعدم با دستمال خشک کشیدم بعدم درارو باز کردم هوای خونه عوض شد رفتم برای خونه خرید کردم .همشونو جتبه جا کردم شستم وبسته بندی کردم گذاشتم یخچال پیاز یه عالمه سرخ کردم وریختم تو ظرف وگذاشتم یخچال مربا هم درست کردم.بعدم لباسهای زمستونیا رو دراوردم تابستونیارو جمع کردم .تمام خرط و پرتها وات و اشغالهارو ریختم دور واشغالیه بیرون خونه بعدم رفتم حموم الانم اومدم دارم شیر داغ میخورم با کاکائو واز صدای بارون لذت میبرم.راستی ارایشگاه هم رفتم😁😁😁ماشاالله ماشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه الان خسته نیستی....

بیا تا یکم غییت کنیم حالشو ببریم😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

واقعا ماشاالله ماشاااالله خسته نباشی عزیزممم😍😍 بهم انرژی دادی حسابی .. این جور خانومای زرنگ و دوست دارم که همیشه خونشون تمیزه 😍😍 خدا بهت ده برابرش سلامتی و شادی و ثواب بده الهیییی😊

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏