2777
2789
عنوان

آقایون سایت تشریف بیارید+سوال دارم ازتون😊

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست
🤗🤗امیدوارم بتونی ازش استفاده کنی عزیزم نه آقا نیستم  

من مجردم🥴🥴

يه سوال من بپرسم البته با اجازه استاتر

به نظرتون مردها چه تيپ دخترايي براشون جذابند البته براي ازدواج

چادري يا مانتويي؟

دخترايي كه خيلي ازادند يا نه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردارو ول کن من بهت میگم اگر واسه کسی مهم باشی بگی بمیر میمیره

دقیقا متاسفانه بعد چهارسال سر همین قضیه با رفتنم کنار اومد

باورش سخته برام دارم دیوونه میشم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
من مجردم🥴🥴 يه سوال من بپرسم البته با اجازه استاتر به نظرتون مردها چه تيپ دخترايي براشون جذابند ا ...

بستگی به منطقه ای داره که شما توش رفت و آمد میکنید

اما در کل مانتویی ۶۰%به نظر بنده

اما ازنظر جذابیت شما چهره ای انچنانی هم نداشته باشی اما اگر خیلی محترمانه غرور داشته باشین خیلی جذاب تر جلوه میکنید در ضمن اگر از لحاظ ظاهر هم بخواین بپرسین چون مطمئنا ظاهر بی تاثیر نیست اندام مناسب خیلی گیرایی داره لاغر نه اندام فیت

اگر واسه دیدار باشه بهتره با هرکس مهربون نباشید اما برخوردتون هم تند نباشه 

I'd walk straight through the bullet😏
اجازه بده یه سوال کنم ازت تو مشکلت با قلیون؟ یا اینکه دوس نداری با دوستاش بره وازاد باشه خیلی فرق ...

نمیتونم کنار بیام با پسری ک هرشب میخواد بشینه پا قلیون و این لات بازیا

رابطمون تموم شد ما و اونم آزادیشو میخواست و چهارسال انگار بودن من واسش زندان بود و از خدا خواسته رفت

جالب اینجا بود ک من بهش گفتم اگ قرار باشه تو با دوستات باشی منم میخوام باهاشون برم بیرون و تفریح کنم بهم گف ن تو حق نداری من پسرم و میتونم ولی تو ن واست بده😂😞

نه

پس ینی عشقش نسبت بمن واقعی نبوده درسته؟

حتی وقتی کات کردیم س روز بعدش خبر بهم رسید تو اینستا رفته دایرکت یکی و ازش شماره خواسته تا بیشتر باهم اشنا بشن😐

البته ب دوستی ختم نشده و فقط محض سرگرمیش بوده ولی واقعا دلمو شکوند چهارسال رابطه حرمت نداشت ک بعد سه روز بره دنبال سرگرمی و تفریح یا دخترا؟😔اون ک خیلییی ادعا میکرد میخواد منو

نمیتونم کنار بیام با پسری ک هرشب میخواد بشینه پا قلیون و این لات بازیا رابطمون تموم شد ما و اونم آز ...

اگر الان بازی و این موارد بوده خب حق که نخوای اما اگر عادت داشته به دوستاش باید سعی میکردی قدم به قدم دوستاش و واسش کات کنی 

اما خب واقعا سخت با کسی که نتونه عادت های بدشو ترک کنه باشی به هرحال شاید بهترین کار و کردی اما اگر از اولی اینجور بوده کاش زودتر اقدام میکردی 

اره عزیزم کات کردیم

😳😳😳😳❤❤❤❤امیدوارم خودتو زیاد ناراحت نکنی به هرحال کارت درست بوده بودن با یک شخص اینقدر رفیق باز هم واقعا به دردت نمیخورده

اگر الان بازی و این موارد بوده خب حق که نخوای اما اگر عادت داشته به دوستاش باید سعی میکردی قدم به قد ...

ن بقران همین اتیشم میزنه اینکه چهارسال ادعا میکرد هیچ رفیقی نداره و نمیخاد و فقط من واسش همه کسشم اما سال چهارم ک شد امسال اصلا برگه برگشت دیدم چن بار گف خونه هست و ولی خبرش رسید ک پارکه و قلیون میکشه با دوستاش...

بهش گفتم گف چرا انقد محدودم میکنی؟گفتم باشه برو ب شرطی ک منم برم با دوستام گف ن تو حق نداری فقط من چون پسرم تو دختری خوب نیست خوشم نمیاد

اصلا ی طور خیلی عجیبی شده بود

تازه الانم منو مقصر میدونه و فک میکنه من بدترین ادم دنیام

ن بقران همین اتیشم میزنه اینکه چهارسال ادعا میکرد هیچ رفیقی نداره و نمیخاد و فقط من واسش همه کسشم ام ...

😳😳دوستای جدید 

بله اکثرا حس میکنن خفه میشن اگر زیاد بهشون بگی چه کنن چه نکنن اما ممکن همون جور که اول گفتم دوستاش بهش بگن ....البته که پسره ترسشون از ازدواج خیلی بیشتر چون نسبت به این مسئله خیلی جدی فکر میکنن میخوان کسی و که انتخاب کنن تمام جزئیات و توی شریکی که مناسب واسشون داشته باشه فقط از لحاظ ظاهر نیست کوچیک ترین حرکت ممکن ذهنشون و خراب کنه حالا بستگی به اون طرف داره که چه حرکتی واسش نقطه ی بد بوده ممکن سر یه مسئله ی خیلی کوچیک و مسخره هم تردید بگیرن که اصلا هم لو نمیدن که طرف نخواد خودشو تبرئه کنه میخوان دقیقا همه چی از سمت خانم طبیعی باشه و 

امیدوارم سر عقل بیاد چون مردی که دختری و بخواد هر کار میکنه واسه به دست آوردنش 

اما خودت و کوچیک نمی کردی که توام میخوای بری رفیق بازی شبا مطمئنا شخصیتت بالاتر این حرفاست