eliiiiinaaaaaa مدیر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 159 عنوان هووف بازم بحثمون شد | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 30 پست ع وقتی حامله شدم بد حموم و بد رابطع شدم همشم دعوا داریم هرچی مگم نمیخام دلم نمخاد خب سخته برا اونم دعوامون میشه ینی شب جمعه بود اصن بو مردونش میزنه زیر دلم نمدونم چرا نمدونم چیکار کنم 1398/08/02 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 خدانکنه عزیزدلم . ازدواج اگر موفق باشه خیلی خوبه اما ناموفق باشه یک عمر پشیمانی داره. سعی کن همسرت ... من حس ميكنم شوهرم از بى زبونيم و مهر و محبت زيادم سواستفاده ميكنه و سوارسرم شده ك حاضر نيست پشتم باشه😞😞😞 "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔