2777
2789
عنوان

هووف بازم بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 30 پست
الهی خدا به حق فاطمه زهرا دهنتو شیرین کنه باردار بشی ❤🥰

ممنونم عزیزم انشالله توام روزگارت بهتر از اینا بشه تخمل کن تموم میشه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتباه میکنی عزیزم  درسته قابل درکی مقصر نیستی هورمون آدم توو بارداری میریزه بهم اماااا هرررررگز تحت هیچ شرایطی جاتو ازهمسرت جدا نکن هرررررگزززززززز......

باهمسرت عین یک دوست صحبت کن ونیازاشو تاجایی ک ممکن برآورده کن ازتو نخوادآیا راضی میشی بره بایکی دیگه بعد خدایی نکرده مشکلات بدتری پیش بیاد پس نکن اینکارو  بالاخره اونم مرد  نیاز داره نیازاشو سرکوفت نکن عاقبت خوبی نداره بخصوص توو این جامعه ک داری میبینی خیلی زنها هستن بهترینا رو فراهم میکنن برای همسرشون باز میبینی مرد  دنبال یکی دیگه میره چ برسه حالا یک زن بخواد پشت کنه به نیاز همسرش دیگه نمیشه گفت چرا فلان مرد خیانت کرد .

بوی عطر یا ادکلنی ک اذیتت نمیکنه بگو بزنه بعد بیاد طرفت، سعی کن راضی نگهش داری تا خدایی نکرده دلسردی نشه چون همیشه ک قرار نیست توو این شرایط بمونی خودتو بزار جای همسرت ودرکش کن 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
هم حق داری هم حق نداری بترس از روزی ک خدانکرده تاپیک خیانت بزنی

بسه تروخدا این حرفارو اون مرده یکم جلوی خودشو بگیره مراقب زنش باشه هوای زنشو داشته باشه تو دوران بارداری

باید درک کنه چون زنش بارداره یه چیزایی تو وجودش تغییر میکنه و ممکنه خوشش نیاد 

همش ما باید کوتاه بیاییم؟

♥ارام ارام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی زیبای من♥
خیلی اشتباه میکنی عزیزم  درسته قابل درکی مقصر نیستی هورمون آدم توو بارداری میریزه بهم اماااا هر ...

عزيزم چقدر حرفات بدلم نشست چقدر خواهرانه و دلسوزانه راهنمايى كردى🥰🌹❤️

استارترجان ب نظر منم كارت اشتباهه من نزديك ب ده ساله ازدواج كردم هرگز دست رد ب نيازش نزدم حتى زمانى ك مشكل رحم داشتم و از درد دخول گريه ميكردم ميگفت چرا اشكات ميريزه ميگفتم تو اوجم(دروغ) دقيقا اون لحظه تو اوج درد بودم

بعد از گذشت ده سال زندگيم خيلى سرد شده هركى هرجا خوابيد مهم نيست واسمون 

حالا تو ك اول راهى نكن اينكار فقط فكرشو كن ده سال بعد رابطتون چجوريه😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
یکی مث من که سه ماه از ویار زیر سرم بود فقط میتونه بفهمه بوی مردونه و ویار سخت ینی چی 

منم هرشب سروم میزنم موهای سرم تا پشت ب.اسنم بود رفتم مردونه زدم وضعیتمو اگ ببینی تموم لوازم ارایشم عطرام همه رو جمع کردم حالم خعلی بده

منم هرشب سروم میزنم موهای سرم تا پشت ب.اسنم بود رفتم مردونه زدم وضعیتمو اگ ببینی تموم لوازم ارایشم ع ...

میفهمم 

منم اولین کاری که کردم موهام بود نمیتونستم جمعش کنم 

این موارد بیشتر مال سن پایینو کساییه که قوای جسمی ضعیفی دارن که منم مث شما هم‌سنم‌کم بود  هم خیلی ضعیف بودم 

عصه نخور باهاش حرف زن 

و اینکه اگه قرار یه مرد انقد بی معرفت باشه که با ویار خانومش بره خیانت کنه   ینی کلا سسته و‌واسه رابطه  ج ن س ی هر کاری میکنه 

بگو بهم کمک کن من بهت احتیاج دارم و روت حساب کردم 

عزيزم چقدر حرفات بدلم نشست چقدر خواهرانه و دلسوزانه راهنمايى كردى🥰🌹❤️ استارترجان ب نظر منم كار ...

فداتشم، دوستانی ک اینجا هستن واقعا خواهرای من هستن ،

من خودم تک دخترم ووقتی یسری مشکلاتُ میخونم خیلی دلم میسوزه وسعی میکنم(یجورایی تسکین درد بشم)

هرچند خودم زندگی موفقی نداشتم اما خیلی دلم میخواد همرو خوشبخت ببینم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
فداتشم، دوستانی ک اینجا هستن واقعا خواهرای من هستن ، من خودم تک دخترم ووقتی یسری مشکلاتُ میخونم خیل ...

فداى قلب مهربونت عزيزم 

من ك هميشه ميگم ازدواج بزرگترين اشتباه زندگى يه زنه اخه مردا خودخواه و مغرورن از مردا بدتر مادر و خواهراشونن ك خون ادمو ميكنن تو شيشه 

شوهرمن خوب بود مادرخيرنديدش خرابش كرد😞😞😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
فداى قلب مهربونت عزيزم  من ك هميشه ميگم ازدواج بزرگترين اشتباه زندگى يه زنه اخه مردا خودخواه و ...

خدانکنه عزیزدلم .

ازدواج اگر موفق باشه خیلی خوبه اما ناموفق باشه یک عمر پشیمانی داره.

سعی کن همسرتو بکشونی طرف خودت. محبتتو بیشترکن حتی اگر میبینی بی مهری میکنه بیشتر بهش توجه کن وبخاطرش بجنگ تابخودش بیاد .گاهی وقتا مردا اینقدر چهره خوب حانواده هاشون میبینن ک از چهره واقعیشون غافل میشن باید توو بهترین فرصت ممکن بهشون ثابت بشه که اینقدراهم  خانواده هاشون دلسوز نیستن ک مدام پشتشون درمیان توهم سعی کن چهره واقعی خانواده اشو براش رو کنی تا بفهمه اول وآخر تویی ک براش میمونی وبدردش میخوری نه خانواده اش