2777
2789

من ۱۴ سالم بود میخواستم برم حمام لباسامو در اورده بودم در حمامون ایینه داره داشتم واسه خودم میخوندم و میرقصیدم ک ی دفعه بابام اومد تو اشپز خونه( حمامون ی درش ب سمت اشپز خونه س)من بالا تنم لخت لخت... اب شدم😑

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)

بله یبار توجمع خانواده شوهرم گفتم اون ارایشگری ک برا عروسی فلانی رفتم مردشورشو ببرن بدریخت ک هیچ کاری بلد نیس بد ارایشم کرد بعد شوهرم گفت اون خانم بدریخت خواهر فلانیه(توجمع بود) منم خجالت شدم ولی گفتم خو باشه حقیقت گفتم  

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودی بوده😊    فکر کن خواهر شوهر میبود😈

وای خدایی بابام تاحالا بااون ریخت ندیدتم😐 خواهرشوهر ک هیچی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
قربون دهنت مال منم اصلا خنده دارنیست تازه اشک آدمم درمیاره😭

والا

بدترین روزهام بود😢

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اخ اخ اینو منم تجربشو دارم با این تفاوت که من پسر دایی محترمه یهو درو واکرد  😥 😥😥😥😂😂😂 ...

چرا تو زمین حریف این ریسکو کردییییی🥴😂😂 

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یبارم با دوستم رفتیم کافه داشتم تند تند پاستا میخوردم یه دفعه یکیش خاست بیوفته از دهنم وای کلی صورتمو کج و کوله کردم ک نیوفته کلیم دور لبم سسی شد یه دفعه دیدم صاحب اونجا داره نگام میکنه اب شدم😐😐😒😒😒😒

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

ی بار رفتم خونه عمم اینا دختر عمم ی شلوار جین خریده بود خوشم اومد گفتم بزار بپوشم اگه بهم اومد منم بخرم ،قفل در اتاق خراب بود به دختر عمم گفتم هواست باشه کسی نیاد من شلوار بپوشم گفت باشه من هواسم هست پشت درم تا شلوارمو در اوردم یهو پسر عمم که از خودم سه سال بزرگتر بود اومد تو اتاق تا کاپشنشو برداره ،من همون جوری خشکم زد اونم سریع رفت از اتاق بیرون دختر عمم اومد میخواستم خفش کنم از خنده از حال رفته بود گفت رفتم دستشویی تا چند وقت نرفتم خونه عمم 

با دوس پسرم بیرون بودیم بهش گفتم تو بودی گفتی نایک اف زده یا وحید؟بعدشم تو افق محو شدم

یبارم با یکی که قرار بود ازدواج کنیم شام بیرون بودیم گوشیم رو میز بود همین وحید بعد 3،2سااااال کات کردن زنگ زد!