2777
2789

سلام دخترهاااااا

من الان ۱ هفته است با شوهرم قهرم 😣😣😥ولی انگار ن انگار همش من دارم حرص میخورم 😝😝بچه ها رو انداختم گردنش ولی اصلا براش مهم نیست☹☹

خیلی ریلکس داره تی وی میبینه😐😐

چکار کنم حرصش در بیاد 

توروخدا راهکار بدید نذارید من انقدر مظلوم باشم😁

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون همیشه شاد و خندونم و بگو و بخند میکنم بدترین تنبیه براش اینه که اخمام بره تو هم و سکوت کنم و یه گوشه کز کنم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
خوشگل کن  جلوش راه برو

اوف ب خدا تیپی زدم که خودم همش جلو ایینه ام از لذت ولی نگاه نمیکنه خاک بر سر😤😤😤

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

میرم تواتاقم درومیبندم توهنزفری فیلم وآهنگ گوش میدم، غذاهای خوب میپزم فقط براخگدمودخترم، خرید میرم خیلی چیزمیزمیخرم براخودم، اصلا باهاشم حرف نمیزنم، عصبی وبداخلاقم نمیشم، کلامیرم تو گوشیم، بابچه مم خیلی مهربون میشم، کلاخیلی به خ. دم میرسم توقهرام همه جوره، نمیزارم بهم بدبگذره

یچیز خوشمزه که دوس داره درست کن تنهایی بخور مثل چایی شربتی نسکافه ای چیزی

اصلا شکمو نیست😞😞ولی در برابر انار شل میشه 🤣🤣😋

ما ک قهرمون به دوروز نمیرسه ولی تنها راهش اینه خوش بپوش خوب بخور آرایش کن محلش نده ادای آدمای ریلکس دربیار مثل خودش ...مطمئنم اونم داره میسوزه بروز نمیده

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
اوف ب خدا تیپی زدم که خودم همش جلو ایینه ام از لذت ولی نگاه نمیکنه خاک بر سر😤😤😤

زنگ گوشیتو بزار روتایمر بعدش جواب بده الکی جواب بده

جوری حرف بزن که کنجکاو بشه😀😀😆

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من چون همیشه شاد و خندونم و بگو و بخند میکنم بدترین تنبیه براش اینه که اخمام بره تو هم و سکوت کنم و ...

منم وقتای اشتی میرم تو اتاق سریع میاد میگه بیا بیرون حوصلم سر رفت ولی الان نمیدونم چه مرگشه🤔

زنگ گوشیتو بزار روتایمر بعدش جواب بده الکی جواب بده جوری حرف بزن که کنجکاو بشه😀😀😆

🤣🤣🤣🤣👌👌👌

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت