2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین چکار میکنید حرصش بدید !!

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 27 پست
زنگ گوشیتو بزار روتایمر بعدش جواب بده الکی جواب بده جوری حرف بزن که کنجکاو بشه😀😀😆

وای عاشق این حرکتم دوست دارم بهم شک کنه😋😋😋😎😎😎

ولی اگه کسی پشت خط نباشه که میفهمه چاخان کردم😐

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

آهنگ شاد بذار و برقص فیلم طنز نگاه کن و با صدای بلند بخند شوهر من ک با این دو مورد خیلی حرصش درمیا ...

تی وی دوقبضه در اختیارشه 

مهلت نمیده ب کسی

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عاشق این حرکتم دوست دارم بهم شک کنه😋😋😋😎😎😎 ولی اگه کسی پشت خط نباشه که میفهمه چاخان کردم😐

حامل یکم دورتر بشین ازش از کجا میفهمه کسی پشت خط نیست حرف بزن وسطاشم آروم حرف بزن😂😂😂خیلی حال میده

مثل مهنازافشارتو آتش بس1😂😂😂

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
میرم تواتاقم درومیبندم توهنزفری فیلم وآهنگ گوش میدم، غذاهای خوب میپزم فقط براخگدمودخترم، خرید میرم خ ...

خوش ب حالت که قوی هستی

وای عاشق این حرکتم دوست دارم بهم شک کنه😋😋😋😎😎😎 ولی اگه کسی پشت خط نباشه که میفهمه چاخان کردم😐

از کجا میخواد بفهمه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
ما ک قهرمون به دوروز نمیرسه ولی تنها راهش اینه خوش بپوش خوب بخور آرایش کن محلش نده ادای آدمای ریلکس ...

وای اره فکر کنم داغ کرده

چون صبح رفتم بیرون اس داد خودت با اسنپ برگرد من نمیام دنبالت منم محل ندادم خودم برگشتم 

حامل یکم دورتر بشین ازش از کجا میفهمه کسی پشت خط نیست حرف بزن وسطاشم آروم حرف بزن😂😂😂خیلی حال میده ...

وای خدایااااا🤣🤣🤣

اگه خونمو ریخت گردنه توئه 😅😅

اصلا شکمو نیست😞😞ولی در برابر انار شل میشه 🤣🤣😋

پس یه ظرف انار دون کن بشین با لذت بخور مدام هم بچه ها را صدا بزن بگو بچه ها بیایید بخورید

آی حرص بخوره حرص بخوره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
پس یه ظرف انار دون کن بشین با لذت بخور مدام هم بچه ها را صدا بزن بگو بچه ها بیایید بخورید آی حرص بخ ...

اره حتما...خدایا ی حالی ب من بده برم انار بیارم وسط با این بچه هاااااا...🙃🙃😟

اره حتما...خدایا ی حالی ب من بده برم انار بیارم وسط با این بچه هاااااا...🙃🙃😟

😈😈😈😈الآن این استیکره درونت بیدار شده😆

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وای اره فکر کنم داغ کرده چون صبح رفتم بیرون اس داد خودت با اسنپ برگرد من نمیام دنبالت منم محل ندادم ...

پشتش پرمیشه میاد سراغت اونوقت نوبت توعه خودتو بگیری😂

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
پشتش پرمیشه میاد سراغت اونوقت نوبت توعه خودتو بگیری😂

نه بابا شوهرمن کلا تو این چیزا خنثی است😢😭😭